fbpx

Stockholm Halvmarathon

Träna inför Stockholm Halvmarathon

Stockholm Halvmarathon är ett lopp på 21km. Stockholm Halvmarathon är ett av Sveriges populäraste lopp och deltagare består av allt från elitlöpare till nybörjare. En otrolig upplevelse men också en stor påfrestning för kroppen. Vi rekommenderar att du förbereder dig väl och tränar på rätt sätt inför loppet. Utan rätt förberedelser kan skador och andra obehagliga upplevelser uppstå. Förutom att undvika skador finns det många fördelar med att träna och förbereda sig inför ett stort lopp. Du maximerar upplevelsen, kan njuta av loppet fullt ut, presterar och har riktigt roligt!

Inför ett lopp som Stockholm Halvmarathon är det framförallt viktigt att stärka upp bålen och musklerna kring knäleder och fotleder. Utöver det är det givetvis viktigt med en bra uthållighet. Vi hjälper dig med löptekniken, styrkan, uthålligheten och lägger upp ett träningsprogram för just dig.

Behöver du hjälp med detta, tveka inte att kontakta oss för att försäkra dig om att få ut det maximala av ditt halvmarathon!