• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

True Workout Sjöberg

True Workout Sjöberg

Välkommen till True Workout Sjöberg

Vi kan med stolthet presentera vår senaste träningsstudio i True Workout-gruppen: True Workout Sjöberg. I norra delen av Stockholm startar snart True Workout Sjöberg med upplevelsebaserad och rolig utomhusträning och personlig gruppträning. Hos oss tränar du i en personlig, familjär och glädjefylld miljö där alla nivåer kan delta.

Gruppträning schema

Öppning Januari 2021

Träningsstudion har precis öppnat upp! De orangea klasserna bedrivs inomhus i studion med just nu max 5 deltagare. Alla våra gruppklasser är små och personliga och du blir alltid coachad av en utbildad PT. I medlemskapet ingår träning på alla våra center samt Personlig Coaching (upplägg och hjälp av målsättning och plan).

 

Utomhusträning Sjöberg – Sollentuna!

Älskar du också att träna utomhus? Eller söker du en rolig träningsform i närheten av där du bor? True Workout erbjuder utmanande, rolig och varierande träning, utomhus och året om.

Naturen är ditt nya gym och din kropp ditt multiverktyg. Våra träningspass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår fysik och utmana våra mentala barriärer. Varje pass är planerat i detalj och med fokus på att du ska utvecklas och hitta träningsglädje.

Gruppträning utomhus i Sjöberg – alla nivåer

Ta med dig familjen, grannen eller kom som du är och träna tillsammans med dina nya träningskompisar. Vi tränar i alla väder och utmanar oss som individer och grupp. Träningen anpassas hela tiden för att du ska bli utmanad oavsett nivå. Våra tränare coachar dig individuellt för att du ska utvecklas och ha roligt. Oavsett om du är ovan eller erfaren hittar vi en träningsnivå som passar dig. Grupperna är personliga och vi blandar individuella utmaningar med lagutmaningar.

 

Träningsstudio i Sjöbergs centrum

I vår träningsstudio erbjuder vi Personlig Gruppträning och Personlig Träning (PT) som vi gör på våra övriga center runt om i Stockholm. Här på hemsidan kan du läsa mer om våra olika tjänster och är du intresserad av att veta mer om just träningsstudion i Sjöberg är du välkommen att kontakta oss på sjoberg@trueworkout.se eller följa vår resa på instagram @trueworkout.sjoberg.

träning sjöberg

Välkommen till True Workout Sjöberg!


Senaste nytt

Visa fler nyheter