• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

True Workout Sjöstaden

utomhusträning hammarbysjöstad

True Workout Sjöstaden

Välkomna till True Workout Hammarby Sjöstad!

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Det ska vara roligt, samtidigt som det skall vara utmanande och funktionellt. True Workout Sjöstaden är ett personligt och holistiskt träningscenter med kundservice och glädje i fokus. Vi vänder oss till alla som vill röra på sig och ta hand om sin hälsa, oavsett din nuvarande träningsnivå. Våra professionella coacher anpassar klasserna efter deltagarnas personliga nivå och våra övningar är skalbara både uppåt och nedåt.

Vi erbjuder alltid gratis prova-på träning på våra utomhuspass! 

NYTT UTÖKAT (tillfälligt) SCHEMA!
Vi beslutade att flytta våra inomhusklasser utomhus och har nu samtidigt utökat antalet utomhusklasser. Vi kommer från och med kommande vecka med start den 30 mars, erbjuda närmare 30 klasser per vecka,merparten utomhus. De enda klasser vi kommer fortsätta med inomhus är yogan, med tre pass per vecka, vi håller där avstånd och är extra noga med städningen och avskrivning etc. Dessutom inte pass där man man inte aktivt sprider smitta via häftiga ut- och inandningar. Vi har nu totalt sju outdoor expresspass, 30 min klasser som är mer intensiva och effektiva.

Detta uppdaterade schema gäller tillsvidare och kommer uppdateras igen när Covid-19 situationen stabiliserats och vi då inför våra träningspass inomhus igen.

Varmt välkomna!

Pris för tillgång till alla klasser enligt schemat ovan

 • 690 kr/mån Outdoor (alla utomhusklasser, gäller även Mom/Dad)
 • 890 kr/mån Complete (alla klasser, inomhus och utomhus)
 • 0 kr provträning

Ingen bindningstid, 30 dagars uppsägningstid. Träna på alla center.

 

Gör din anmälan här till träning i Hammarby Sjöstad:

Anmälan!


ERBJUDANDEN

Nya medlemmar:

 1. Bli månadsmedlem (fast tolv månader) och få första månaden helt gratis alternativt en fri screening/kroppsanalys (totalt värde 1500 kr)
 2. Bli PT-kund och få en extra PT-timme per varje tionde tillfälle!
  Exempel: 11 timmar vid köp av 10-pack PT eller 33 timmar vid köp av 30-pack PT

Befintliga medlemmar:

 1. Värva en ny medlem och få en månad gratis på ditt medlemskap eller få en fri screening/kroppsanalys! (totalt värde 1500 kr)

 

Nya pass! 

Strength/Styrka
Den här klassen fokuserar på att öka styrkan genom att mestadels använda yttre belastning för att få större effekt. Liten och personlig grupp där du får mycket coachning! Strength/Styrka 30 min
Samma som ovan men lite kortare och mer intensivt pass där även konditionen boostas en del.Yoga
Vi inför nu två nya yogaklasser från och med september, vilka båda ingår i vårt ordinarie medlemskap. Så en fin möjlighet till att träna helheten under ett tak till ett bra pris.
Vi kör från och med oktober Yinyoga på tisdagmorgnar och Viryayoga onsdagkvällar.

Yinyoga
Yinyoga är en avkopplande yogaform som alla kan utföra oavsett tidigare erfarenhet. Den är även ett perfekt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller styrketräning.
I yinyogan fokuserar vi på bindväven och speciellt den kring höft, lår, bäcken samt nedre delen av ryggen. Den utförs liggande eller sittande med avslappnade muskler och under en längre tid – och blir därför även en övning i medveten närvaro.
Viryayoga
En yogaform som är mer likt en metod – ett sätt att arbeta med yoga på ett hälsosamt och hållbart sätt. På varje yogapass gör vi övningar för hela kroppen och bygger bit för bit upp din fysik, teknik och ditt sinne
Viryayoga utgår alltid ifrån fyra grundkomponenter: biomekanik (rörelselära), ett filosofisk tema, glädje och 10 olika rörelsemoduler.


VÄRVA NYA MEDLEMMAR

Ni kan också som medlemmar tipsa och värva andra medlemmar och få en belöning för det. Alla som värvar en ny medlem får en gratis extra månad på sitt medlemskap eller ett presentkort på motsvarande 500 kronor. Prata med  oss coacher om ni vill veta mer om detta eller kontakta oss på nedan mejl.

FaR certifierad anläggning!
Vi vill också informera om att vår anläggning är FaR (Fysisk aktivitet på recept) certifierad och vår  verksamhetsansvarige Micael Larsen kan också som Licensierad Medicinsk Tränare ta emot personer som får fysisk aktivitet på recept utskrivet av sin läkare, fysioterapeut eller sjuksköterska.

Vi erbjuder utöver vår ordinarie gruppträning även personlig träning (PT, se mer nedan), kostrådgivning, mammakonsultationer, hälsotester och behandlingar.

För mer info: Mejla, ring oss eller klicka nedan för en prova på anmälan.
Ring på 08-551 099 33 eller mejla oss på [email protected]

 

FÖRYNGRA HUDEN MED TIO ÅR!
Nu kan ni som tränar regelbundet med oss på TrueWorkout räkna hem både en bättre fysik, lägre biologisk ålder, bättre kognitiva förmågor (smartare) samt föryngra huden med upp till tio år! Allt enligt en ny forskning som Anders Hansen relaterar till i en artikel i Svenska Dagbladet:
https://www.svd.se/overlakaren-anders-hansen-sa-foryngrar-du-huden-med-tio-ar

Kom och provträna gratis med oss eller lös ett medlemskap direkt. Ni som löser ett nytt medlemskap senast denna veckan (söndag 5 maj) får träna hela maj månad gratis.
Nedan kan ni göra en anmälan för prova på eller ett medlemskap, alternativt mejla eller ringa oss för mer information.

På gång 2019

 • Nya klasser på schemat
 • Nytt samarbete med kurs och träningskoncept med våra partners Arcadia Friskvård och Skånegatan97, läs mer nedan
 • Föreläsningar om kost, träningens effekter och stresshantering etc.
 • Fortsätt samarbete med fryshuset och Barn till ensamma Mammor
 • Satsningar på Seniorträning
 • PT-kampanjer
 • Fri träning sista torsdagen varje månad för företag i Sjöstaden!
 • Företagsfrukostar
 • Med mera

 

Mammakonsultation

Via vår coach Monika utbildad inom Mamma-mage erbjuder vi alla nya mammor en Mamma-konsultation som kan vara väldigt värdefull att gå på i samband med att du sätter igång med träningen. Vid konsultationen tittar vi på din mage, din eventuella magmuskeldelning och pratar om hur och vad man kan träna.

Du får tips på hur du ska aktivera din bäckenbotten och inre magmuskulatur och vi ger dig råd inför din fortsatta träning. Gruppen som samlas är max fem personer och barnen kan självklart vara med. Konsultationer erbjuds löpande, ligger utanför medlemskapet och kostar 350 kr.

PT – Kvalitetstid

Bygg grunden för en stark, frisk och hälsosam kropp!
Nytt år nya möjligheter. Ett förslag är att umgås mer, upprätta hälsosamma rutiner, och spendera mer kvalitetstid tillsammans helt enkelt. Bestäm er idag, köp PT i par eller PT i grupp och se fram emot att träna tillsammans under 2019.

För att göra beställning och få betalningsinstruktioner för Personlig träning:

https://trueworkout.se/classes/personlig-traning/

Besök oss i våra lokaler, ring oss på 08-551 099 33, eller mejla på [email protected]

Hur gör jag för att provträna?

Gå in på schema, välj vilket pass du vill testa och klicka Prova. Vet du inte exakt när du vill provträna kan du gå in på priser och välja Prova-på medlemskapet så får du ett pass på ditt konto att förbruka när du vill. Vi finns på Styrbordsgatan 22 (sommaringång Hammarby allé 49), nära buss och tvärbanan .

 

Klicka på symbolerna för att läsa mer om varje klass:

gruppträningOutdoor – Rolig och utmanande utomhusträning med naturen som ditt nya gym.

mammagympa_nyMom – Barnvagnsträning i parken. Vi tränar bålaktivering, styrka och kondition.

lunchträningExpress – 30 minuter effektiv utomhusträning som ger dig energi till eftermiddagen.

seniorSenior – Inomhuspass med rörelser som stärker upp fysik, rörlighet och balans.

 

Individuell träning:

Träning i mobilen

PT Online

Personlig träning

Personlig Träning

 

 

 

 

 

Gör din anmälan här till träning i Hammarby Sjöstad:

Anmälan!

 

 

True Workout Hammarby Sjöstad

Vi är mer än ett alternativ och ett komplement som erbjuder prisvärd utomhusträning. Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Det skall vara roligt och utmanande, samtidigt som det skall vara utvecklande och funktionellt. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Därför utvecklar vi dig till en maskin som kan hantera alla miljöer och situationer i livet. Träna regelbundet på dina villkor – var du vill, när du vill och hur du vill. Vi vill få dig att känna den frihet vi inte kan leva utan.
Vi är redo att träna tillsammans med dig, är du?

Vi erbjuder även:

•   Friskvård för företag

Läs mer här på hemsidan om vilka vi är och vilka tjänster vi levererar.

true workout hammarby sjöstad


Senaste nytt

Träna med oss inför Stockholm brantaste! - 2019-05-01 11:31

TEAMTRUEWORKOUT Vill du bli snabbare och starkare i din löpning? Torsdagar kl 18.00 kör vi löpklasser för alla som vill förbättra sin löpteknik och/eller träna inför ett lopp! 50 minuters rolig och utvecklande träning med fokus på att öka din rörlighet, styrka och kondition. F... Läs mer

Ny lokal - 2018-03-27 11:28

Nu har vi fått nya fina lokaler på hörnet Styrbordsgatan 22 och Lugnets Allè 49. Titta gärna förbi, lokalen håller på att ställas iordning men är färdig för personlig träning, workshops och behandlingar.

TrueWorkout Sjöstaden FaR certifierade! - 2017-12-19 14:33

Vi blev nyligen godkänd och fick certifiering som FaR anläggning. FaR står för Fysisk aktivitet på recept och innebär att legitimerade sjuksköterskor och läkare kan förskriva träning på recept till godkända träningsanläggningar. De som får ett FaR recept till vår anläggning erhål... Läs mer

Juluppehåll - 2017-12-13 11:32

Vi har juluppehåll mellan 22 dec och 7 januari. Välkomna att träna på True Workout Liljeholmen eller Vasastan istället! För att se julschema, kika in på trueworkout.se/julschema-2017 Önskar er en riktigt fin jul och hoppas att vi får se er i Liljeholmen eller Vasastan på våra hä... Läs mer

Morgon och kvällsklasser i Lumaparken - 2017-06-15 12:18

Läs mer och gör din anmälan till träning i Lumaparken här: https://trueworkout.se/traning-lumaparken/

Prova-på pass måndag 20/3 - 2017-03-19 00:31

Påmåndag kl.18-18:50 är det gratis prova-på på vår utomhusträning!

Samling 18:00 Hammarby Fabriksväg 25, plan 8 (kommunikolog center).

Träningen sker i Lumaparken.

Gratis utomhusträning idag kl.18:00 - 2017-02-22 15:54

Samling Hammarby Fabriksväg 25 kl.18:00.

50 minuters utmanande och roligt utomhuspass i snön. Missa inte det!

Gratis inspirationsföreläsning 8 mars! - 2017-02-22 15:53

DRÖMMAR FUNKAR BARA OM DU GÖR DET Vill du få tillbaka gnistan och börja drömma igen? Alla har vi kanske någon gång drömt om ett rikare och lyckligare liv. Det kommer perioder i livet då vi slutar drömma och börjar nöja oss med lagom. Varför är det så och behöver det verkligen var... Läs mer

Provträning 8 februari - 2017-01-30 15:33

Snart dags för en till provträning. Skriv upp det i din kalender så ses vi snart för ytterligare ett roligt utomhuspass i Hammarbybacken!

Onsdag 8 feb kl.18:00

Provträning i Hammarbybacken - 2017-01-02 17:01

Igår hade vi vår första provträning i Hammarby Sjöstad och Hammarbybacken inför öppningen av True Workouts tredje center. True Workout Hammarby Sjöstad öppnar om dryga 2 månader. Under januari och februari kommer vi att ha flera prova-på pass i Hammarbybacken: 18/1 kl. 18:00 8/2... Läs mer

Visa fler nyheter