fbpx

Sportlov – ta med barnen på träningen!

Sportlovsaktiviteter för barn

Nästa vecka vankas sportlov och barnen är lediga och redo för en aktiv vecka. Men hur blir det för alla föräldrar? Måste man ta ledigt från sina vanliga aktiva vanor för att skjutsa barnen till deras aktiviteter? Eller kämpar vi med att komma på bra aktiviteter som vi kan göra tillsammans?

Det behöver inte vara så komplicerat. Vi på True Workout vill inte vara en tröskel i era liv utan underlätta och ge er kvalitetstid och såklart en grym hälsa! Vi tror att träning är en familjeaktivitet som stärker familjebanden, minskar stressen och skapar hälsosamma vanor för resten av livet. Därför uppmanar vi dig att ta med barnen till träningen och gör en rolig och hälsosam aktivitet tillsammans! Kom ihåg att barn alltid tränar gratis hos oss upp till 18 års ålder.

 

Barn gör som vi gör, inte som vi säger

Barn härmar sina föräldrars rutiner. Att låta barnen vara med när vi tränar, lagar hälsosam mat eller på annat sätt är aktiva och hälsosamma är ett av de bästa sätten att få barnen att ta över de hälsosamma vanorna. Så istället för att bli stressad över att hinna med både träningen och barnen, gör båda samtidigt! Det är inte bara din egen hälsa som blir bättre, även dina barns!