fbpx

Sommarträning – True Summer

Sommarträning Vasaparken 2015

Sommaren nalkas och för de flesta så bryts vardagslivets rutiner upp. Arbetstider förändras, barnen är hemma, möjligheten till sommaraktiviteter ökar och vi gör allt vi kan för att njuta av livet i sommar-sverige.

Sommarens njutning gör att träningen lätt skjuts åt sidan men vi på True Workout tror att träning är kvalitetstid. Tid vi spenderar tillsammans med vänner och familj för att må bättre.

Därför vill vi upprepa fjolårets succé och köra True Summer även i år. Ute i den friska luften, med solens strålar mot kroppen, tillsammans med nära och kära så skapar vi kvalitetstid genom träning. Oavsett om du vill fortsätta utveckla din fysik eller om du bara vill underhålla den så är True Summer för dig.

 

Det är fullt schema mellan 30 maj och 23 juni, därefter ser sommarschemat ut så här:

Sommarträning

PS. Detta var 2015, för att se årets schema och träningsparker klicka här.

Sommar-PT

Sommaren innebär också fint väder och mer ledig tid, vilket innebär mer tid för dig själv!
Vi vill därför erbjuda sommar-PT som ett alternativ för dig som vill lägga lite extra tid på sig själv i sommar och nyttja det fina vädret för att anta nya utmaningar och bibehålla/utveckla din fysik även under semestern. Ge dig själv en ny semesterupplevelse med det du behöver fokusera på (flexibilitet, styrka, kondition etc) och fortsätt jobba mot ditt mål tillsammans med oss!

Läs mer om PT och gör en intresseanmälan här.