fbpx

True Workout Sjöberg

Välkommen till True Workout Sjöberg

Vi kan med stolthet presentera vår senaste träningsstudio i True Workout-gruppen: True Workout Sjöberg. I norra delen av Stockholm finns nu vår populära, roliga och upplevelsebaserade utomhusträning och personlig gruppträning. Hos oss tränar du i en personlig, familjär och glädjefylld miljö där alla nivåer kan delta.

Gruppträningsschema Sjöberg

gruppträning sjöberg

Utomhusträning Sjöberg – Sollentuna!

Älskar du också att träna utomhus? Eller söker du en rolig träningsform i närheten av där du bor? True Workout erbjuder utmanande, rolig och varierande träning, utomhus och året om.

Naturen är ditt nya gym och din kropp ditt multiverktyg. Våra träningspass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår fysik och utmana våra mentala barriärer. Varje pass är planerat i detalj och med fokus på att du ska utvecklas och hitta träningsglädje.

Gruppträning utomhus i Sjöberg – alla nivåer

Ta med dig familjen, grannen eller kom som du är och träna tillsammans med dina nya träningskompisar. Vi tränar i alla väder och utmanar oss som individer och grupp. Träningen anpassas hela tiden för att du ska bli utmanad oavsett nivå. Våra tränare coachar dig individuellt för att du ska utvecklas och ha roligt. Oavsett om du är ovan eller erfaren hittar vi en träningsnivå som passar dig. Grupperna är personliga och vi blandar individuella utmaningar med lagutmaningar.

Träningsstudio i Sjöbergs centrum

I vår träningsstudio erbjuder vi Personlig Gruppträning och Personlig Träning (PT) som vi gör på våra övriga center runt om i Stockholm. Här på hemsidan kan du läsa mer om våra olika tjänster och är du intresserad av att veta mer om just träningsstudion i Sjöberg är du välkommen att kontakta oss på sjoberg@trueworkout.se eller följa vår utveckling på instagram @trueworkout.sjoberg.

träning sjöberg

Välkommen till True Workout Sjöberg!

Hitta hit

Lomvägen 25
192 56 Sollentuna

Kontakta oss

Telefon: 08-12 20 12 25
E-post: sjoberg@trueworkout.se

Sociala medier

 Facebook
 Instagram

Sjöbergsloppet 2023

I sommar arrangerar vi ett lopp i samarbete med Villaföreningen i Sjöberg.