fbpx

Träning och rörelse för barn

På True Workout tror vi på ett aktivt liv från start. Vi har länge tränat nyblivna mammor och pappor och har märkt att barnen älskar att vara med på våra utomhuspass. Därför är vi glada att snart kunna erbjuda True Kids. Vi tror att barn gör som du gör, inte som du säger, och vi vet att både barn och vuxna mår bäst av rörelse, frisk luft och gemenskap.

Barnträning och barngympa

Vår barnträning är lekfull och innehåller varierande rörelser som engagerar och ger glädje till ditt barn. Övningarna är en blandning av djurimitationer och lekfulla rörelser som låter ditt barn öva upp motoriken och testa på idrottsliga rörelser. Det handlar om att ha roligt, testa nya saker och få in aktivitet och hälsa som en naturlig del i barnens liv.

barnträning

True Kids Liljeholmen

Även i höst erbjuder vi anpassad och lekfull utomhusträning för barn 3-5 på tisdagar. Tillsammans med vår erfarna barntränare Alexandra får ditt barn lära sig kroppskontroll, koordination och nya rörelsemönster. Träningen sker utomhus i Trekantsparken i Liljeholmen.

Tisdagar kl.16.30-17.10 (3-5 år)
9 gånger: 31 aug- 26 okt

Ta med dig ditt barn, möt upp andra föräldrar och låt ditt barn testa på True Kids.

Anmäl ditt barn genom att maila: liljeholmen@trueworkout.se

Pris: 1400 kr/termin

True Kids Hammarby Sjöstad

I Sjöstan drar barnträningen snart igång igen. Mer info inom kort men anmäl gärna ditt intresse för barnträning i Sjöstan här: hammarbysjostad@trueworkout.se

 

 

Vi vill inspirera barn till att leva ett aktivt och hälsosamt liv!