fbpx

Seniorträning Liljeholmen

Seniorträning Liljeholmen

Seniorträning Liljeholmen erbjuder stärkande, varierande och rolig träning på din nivå. Med en stor portion entusiasm skapar vi en träningsupplevelse för dig som vill njuta av livet obehindrat och självständigt. True Workout har som mål att bygga en gemenskap som skapar trygghet, ger mod och lycka. Genom funktionella och utmanande rörelser förbättrar vi rörligheten och stärker upp fysiken så att du kan röra dig obehindrat och kan vara självständig resten av livet.

Seniorträning liljeholmen

True Workout Senior – Träning förlänger livet

Det är aldrig försent att börja träna. Regelbunden aktivitet minskar risken till sjukdom och förlänger livet. En hälsosam livsstil kan både få oss att se, men framförallt att känna oss yngre.

Vad gör True Workout Senior för mig?

  • Skapar gemenskap & samhörighet
  • Skapar frihetskänsla
  • Bygger upp din fysik och ger dig en god hälsa
  • Gör dig till en aktiv och pigg senior
  • Ökar din rörlighet och balans
  • Förebygger stelhet och smärta
  • Erbjuder professionella och utbildade coacher

Plats: Liljeholmsvägen 34.

Träning för seniorgrupp – träningsupplägg

Passen är på 50 minuter och innehåller rörlighet, styrka, uthållighet och balansträning. Vi börjar i ett lugnare tempo för att öppna upp hela kroppen och komma igång på ett behagligt sätt. Därefter jobbar vi lite på att förbättra styrkan och balansen för att sedan gå in på lite högintensivare träning för att jobba upp pulsen och hjärtat.

Personlig träning i liten grupp med max 6 deltagare

Vardagar kl.9.00 och 11.00, se aktuellt schema här.

Du är välkommen på både morgon och eftermiddagstiden oavsett om du varit på rehabilitering hos Aleris eller inte. Liknande upplägg på klasserna och anpassas alltid efter dina förutsättningar.

Pris för Liljeholmens seniorträning

590 kr/mån
0 kr prova-på pass

En månads bindningstid, därefter 30 dagars uppsägningstid efter din betaldag. Du tränar så mycket du vill och medlemskapen gäller även på våra andra klasser samt på alla träningscenter.

Boka ditt provpass här:

 

 

Vill du träna själv eller på andra tider än ovan har vi även personlig träning senior.

Seniorträning liljeholmen