fbpx

Seniordagen Kungsträdgården 11 maj

Hjälp oss att hjälpa

Vi anser att träningens goda effekter skall komma alla till godo. Med åren har vi haft möjligheten och äran att hjälpa nybörjare, motionärer och proffs. Vi har också vunnit värdefull kunskap om att träna nyblivna mammor och seniorer. Vi har upptäckt att alla kan utvecklas och dra nytta av träningens effekter om man får träna på sina villkor. Därför har vi nu utvecklat även ett koncept anpassat för seniorer. Vi har tagit hänsyn till förutsättningar och behov. I våra lokaler erbjuder vi trygg och trevlig träningsmiljö. Vi erbjuder personlig träning i små grupper till förmånligare priser. Vill du veta mer och ta del av förmånliga erbjudanden för dig eller dina föräldrar? Kontakta oss eller besök vårt tält på seniordagen den 11/5 på Kungsträdgården.

Seniordagen 11 maj i Kungsträdgården

True Workout kommer att ha ett tält under hela dagen 10:00-17:00, i Kungsträdgården torsdag 11 maj. Där delar vi med oss av erfarenhet och kunskap kring hälsa och träning samt ger alla möjligheten att prova-på, prata samt delta i en tävling om att vinna träningskort och kryssningsbiljetter. Våra erfarna läkarkollegor Vegatus finns också på plats för att erbjuda hälsotester men också berätta mer om vad träning kan göra för vår hälsa. Under dagen kommer vi också hålla två testa-på träningspass för seniorer samt en föreläsning på stora scenen. Missa inte detta!
10:30 och 14:00 Provträna med True Workout (på dansbanan)
Vi ser träningen som ett verktyg för personlig utveckling. Träning ska ge glädje, gemenskap och skapa trygghet i vardagen. Vi tränar funktionellt med koppen som redskap och vi varvar rörlighet, balans och styrka i en härlig kombination. Lär dig enkla rörelser som du lätt kan göra hemma eller på gymmet. Våra erfarna och kunniga personliga tränare finns med och visar och stöttar. Inga förkunskaper krävs. True Workout ger dig förutsättningarna för att vara rörlig och oberoende långt upp i åldern. Välkommen på ett kul och lärorikt pass!
16:30 Föreläsning – Populärvetenskapligt om fysisk aktivitet för äldre! (på stora scen)
–  Varför är det aldrig försent att börja träna?
–  Hur förebygger du ålders relaterade sjukdomar?
–  Kan du förebygga fall?
–  Vilka rekommendationer finns idag för styrka, balans och kondition?
–  Hur går detta att individanpassa för just dig?
True Workout, med sina personliga tränare, samarbetar med Vegatus läkare och sjuksköterskor, för att få en helhetsbild kring vilka förebyggande åtgärder du som individ kan och bör göra för att hålla dig frisk och vital hela livet. Det finns mycket vinster med att läkarbranschen och träningsbranschen samarbetar. Kom och lyssna på hur just du kan dra fördel av detta.
Läs mer om seniordagen på www.seniordagen.se
seniordagen