fbpx

Samarbeten

Vi på True Workout strävar efter en avskalad träningsform fylld av kvalité. Vi ser även att kosten ska bemötas med glädje, njutning och lätthet. Det ska vara lätt att göra rätt. Därför vill vi alliera oss med företag som har samma värderingar som oss.

Tunna Sulor

Vårt sammarbete med Tunna Solur går vidare. De säljer minimalistiska skor med tanken att vi inte behöver skydda vår fot med stöd- och stötskydd. Våra fötter är gjorde för att springa barfota och dit skall vi tillbaka till. I vår förbutik erbjuder vi er att testa på några av de modeller som Tunna Sulor erbjuder.

 

Holistic

På tillskottsfronten har vi ett starkt stöd från Holisitc. Holistic erbjuder marknadens renaste kosttillskott. Fria från tillsattser och med äkta smaksättare Holistic har ett utbud från bastillskott så som Omega-3, D-vitamin till mullbär, gojibär, cashewnötter och även proteintillskott av olika slag. I vår förbutik kommer du att kunna rådfråga dig fram och handla de tillskott som du behöver för att nå dina mål.

 

Svarta Lådan

Vi på True Workout är duktiga på kost men det vi kan bäst är träning. Därför kompletterar vi våra kunskaper och vårt utbud via sammarbete med Svarta Lådan som erbjuder färdiga matlådor med smakrik och hälsosam mat anpassat just för att du ska få äta det du tycker är gott och komma närmare ditt mål. Vi kommer med jämna mellanrum ut med specialerbjudanden från alla våra sammarbetspartners. Följ oss på www.facebook.se/truesports.se och instagram ”TrueWorkout” för mer information kring erbjudanden.