fbpx

Referenser

Referenser

Varje dag fylls vår brevlåda med brev av hopp, mod, personlig inspiration och oförglömliga livsstilsförändringar kopplade till True Workout.

Dina ord har fått oss skratta, gråta och motivera oss mer än du någonsin annat. De tydliggör vårt uppdrag att ge människor mer och högre livskvalitet.

Vi vill höra fler historier och dela dem med världen. Vi bygger en samling, och vi kommer även att välja några att presentera. Så att vi kan inspirera fler liv med din historia.

”Vi tränar med True Workout!”

Birgitta Rasmussen, Personlig Träning

”True Workout har betytt allt för mig. Det har förändrat hela mitt liv. Det har gjort mig piggare, gladare, starkare och rörligare. Inte minst är jag på god väg att bli smärtfri efter 25 års daglig plåga med mycket ryggvärk. Tack vare det har många andra roliga och spännande dörrar öppnats.” Läs hela Birgittas intervju här.

Eddie Läck, NHL-proffs, Personlig Träning

eddie läck

”Resultatet blev bättre än jag kunnat önska. Jag ville först och främst bara bli frisk från mina skador men känslan som jag fått på och utanför isen känns som det bästa jag känt mig någonsin. Jag är verkligen redo för säsongen. Jag skulle rekommendera alla som håller på med professionell idrott att göra den här investeringen till sig själva. Det lönar sig inte bara i idrotten utan även för ett bättre liv.” Läs hela Eddies intervju här.

Fler referenser:

Isabella Argiriou, Mammaträning

”Er kompetens! Att ni verkligen kan tekniken, knepen och kroppen. Det skapar förtroende och gör att man kommer tillbaka. Inga ”gissningar eller ”lekmans-blaj”.”

Thomas Hindersson, Personlig Träning

”Fan vad kul det är att träna nu! Jag vill träna varje dag resten av mitt liv!”

Anna Liljeberg, Gruppträning

”Jag är verkligen sååå innerligt glad att jag hittade er bootcamp via Let’s Deal den där snöiga vintern för en massa år sen. Jag älskar hur engagerade ni är i oss som tränar, ni ser verkligen individen och ni bryr er på riktigt. Det är så kul att få vara med på eran resa när ni utvecklar erat fina företag. Passion och hjärta i allt ni gör, det är därför jag envisas med att stanna kvar hos er.”

Viktor Johansson – Aston Villa, Personlig Träning

”Det är ni som har gjort det möjligt, går inte att beskriva, tack!”

Hortensia Qesari – BCG, Företagsträning

”Jag har märkt av att min kropp och mina muskler är mindre spända under arbetstid och Jag känner mig mer glad, mer avslappnad och mindre stressad.”

Thomas Alm, Marathonlöpare

”Världsklass!”

Lina Dalvik, Mammaträning

”True workout för mig är tid för mitt eget välbefinnande, frihetskänsla och lycka. Utomhusträning is the shit!”

Paula Moreno, Gruppträning

”Med tanke på att ni på True Workout har varit början på en förändrad livsstil så betyder ni väldigt mycket för mig.”

Hilda Stenberg, Mammaträning

”Mammaträningen är fenomenal! Grymma coacher och glada barn. Ni gör min dag”

Tanja & Todor, Gruppträning

”Jag måste bara säga hur tacksamma vi är för allt ni har gjort för oss. Vi hoppas på många fler roliga träningspass i höst”