fbpx

Personlig tränare och gruppträningscoach sökes

 

Upplev meningen med träning: gå med i vårt team

Är du redo att inspirera, guida och forma människors träningsresor? Vi söker en passionerad och erfaren individ för att stärka vårt team på True Workout.

personlig tränare sökes

Vad du gör

Som vår nya stjärna kommer du att leda energifyllda gruppträningspass och erbjuda personlig träning med fokus på att skapa meningsfulla träningsupplevelser. Din entusiasm kommer att vara nyckeln till att motivera och guida våra medlemmar mot sina mål.

Dina egenskaper

Vi letar efter någon som inte bara är kunnig utan också positiv, initiativrik och fullt engagerad i att skapa en kundorienterad träningsmiljö. Din energi blir den drivkraft som lyfter vårt team till nya höjder.

Arbetstid

Träning är en fritidsaktivitet som de flesta utför innan eller efter jobbet. Därför är vi på jakt efter en flexibel stjärna som kan arbeta tidiga morgnar eller kvällar för att möta våra medlemmars behov.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med gedigen och dokumenterad erfarenhet som gruppträningsinstruktör och personlig tränare. Din kompetens kommer att vara nyckeln till att forma och förbättra våra medlemmars träningsresor.

Varför True Workout?

För att du vill vara en del av ett dedikerat team som tror på att varje medarbetare kan göra skillnad. Vi är inte bara en träningsanläggning; vi är en gemenskap som strävar efter att skapa en meningsfull påverkan.

Så söker du:

Om du känner att du är den positiva och passionerade träningsgurun vi söker, skicka ditt CV och ett personligt brev till Sophie.wikstrom@trueworkout.se senast 13 december 2023. Vi ser fram emot att välkomna dig till True Workout!

Tillsammans, låt oss skapa meningsfulla träningsögonblick.

Med passion och entusiasm
Lucas Fierro Murphy, grundare