fbpx

Pappaträning

Pappaträning Stockholm – True Workout Dad

Pappaträning är ett träningskonceptet för alla nyblivna pappor och riktar sig till dig som antingen vill komma igång med din träning, behålla nuvarande form under pappaledigheten eller utveckla din fysik ännu mer.

Kom med eller utan barnvagn och möt upp din coach och andra nyblivna föräldrar för träning i Vasastan, Liljeholmen, Sjöstan eller Östermalm-Gärdet. Vi bedriver utmanande och roliga utomhusträningspass året runt, i alla väder.

Pappaträning & Mammaträning – Barnvagnsträning

True Workout Mom & Dad är vårt egna träningskoncept för föräldraträning där du kan träna på dagtid och på vardagar tillsammans med ditt barn.

Våra coacher anpassar alla utmaningar och övningar till din nuvarande träningsförmåga för att skapa bättre möjligheter för dig att utvecklas och uppnå dina mål. Tillsammans hjälper vi dig att komma i form på ett motiverande, säkert och roligt sätt.

Vi vet att det krävs massor av styrka, god hälsa och energi för att både bli och vara en bra förebild för sina barn. Hos oss får du chansen att skapa bättre förutsättningar, som gör att du orkar mer och blir en piggare, aktivare och gladare pappa.

pappaträning stockholm

Träningsschema för Pappaträning och Mammaträning

Klasser för både mammor och pappor:
Måndag-fredag 10:00
Lördag kl.10:00

För aktuella scheman klicka dig in på respektive center här ovan i menyn.

Priser & medlemskap

Outdoor 690:-/mån (en månads bindningstid)
Träna så mycket du vill på alla center, gäller även andra tider på klasserna som heter Outdoor i schemat.. En månads uppsägningstid efter ditt månadsskifte.

I medlemskapet ingår även våra Outdoor morgon, lunch och kvällsklasser.