• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Öppet Hus Liljeholmen v.5

ÖPPET HUS  29 jan – 3 feb

Från och med v.5, 29 januari, utökar vi vårt schema med nya och fler gruppträningsklasser samt tider för egen träning på True Workout Liljeholmen. Under vårt öppet hus är du välkommen att prova alla våra klasser och träna på egen hand gratis. Du är också såklart välkommen in till oss för att ställa frågor eller se vår lokal.

 

träning liljeholmen

Open Gym – Tillgång till att träna på egen hand eller följa dagens träningspass.
Mån-tors 06:30-20:00
Fre 06:30-15:00
Lör 09:00-14:00

Small Group

Personlig träning i liten grupp. Varierande övningar i olika tidsintervaller. Utöver vår egen kropp använder vi vikter och redskap för att utmana vår fysik och variera vår träning. Läs mer.

Running

Löpskola varje lördag där du får lära dig löpteknik, jobba med löpstyrka och träna löpning i olika intervaller och distanser. Passar alla nivåer. Läs mer.

Movement

Movement är en lågintensiv klass med fokus på att förbättra din smidighet och rörlighet. En klass för dig som vill prestera bättre och utveckla ditt rörelsemönster men också för dig som lider av stelhet eller smärta. Läs mer.

Outdoor

Älskar du precis som oss att träna utomhus? Vårt utomhuskoncept bygger på roliga, utmanande och varierande träningspass där vi bygger styrka, kondition och rörlighet. Njut av den friska luften och friheten utomhus året om. Läs mer.

Mom

Vårt mammaträningskoncept bygger på att du kan ta med dig din bebis i barnvagn men passar även dig som är gravid. Vi tränar alltid utomhus och varvar styrka, kondition, rörlighet och bålstabilitet. Läs mer.

Mom Basic

För dig som vill börja din träning efter graviditeten i lugnare former i en mindre grupp inomhus har vi skapat Mom Basic. Du kanske är nyförlöst, hade en tuff förlossning eller bara känner dig osäker kring träning efter graviditeten. Läs mer.

Senior

Träningspass med funktionella rörelser som stärker upp din fysik, rörlighet och balans. Max 6 deltagare. Läs mer.

 

Hur gör jag för att provträna?

Kom in till oss och boka dina pass eller gör en prova-på anmälan här och skriv i meddelandefältet vilka pass du är intresserade av.

Välkommen in på vårt öppet hus och prova-på gratis hela veckan! Vi finns på Liljeholmsvägen 34, bredvid tvärbanan.