fbpx

Nya klasser – Rörlighet, styrka och handstående

Rörlighet, styrka och handstående

NYA KLASSER I VASASTAN

Vi har nämnt det tidigare men nu är det äntligen dags. Vi startar 3 st!! nya klasser på True Workout Vasastan. Alla de nya klasserna är personliga och tar max 6 deltagare. De ingår i våra vanliga termins- och årsmedlemskap samt klippkort. Har du inget medlemskap idag kan du köpa det eller klippkort här.

Till sommaren kan du stå på händer!

Rörlighet 30 min (inomhus)

Start: Söndag 18 mars 10.00-10.30
Den här klassen kommer fokusera på rörlighetsträning som ger resultat. Vi kommer att använda oss utav ansträngande men givande tekniker för att utöka din flexibilitet och kontroll så var beredd att svettas till en bättre rörlighet och smidighet.

rörlighet

Styrka 45 min (inomhus)

Start: Söndag 18 mars 10.30-11.15
Den här klassen kommer att fokusera på att öka styrkan genom att mestadels använda yttre belastning för att få en större effekt. Här får du också lära dig de tekniska aspekterna till hur man tränar med vikter på ett skadefritt sätt.

Handstående 30 min (inomhus till en början)

Start: Lördag 10 mars 09.30-10.00
Datum: 10/3, 14/4, 5/5, 19/5 och 2/6.
Den här klassen är för ALLA!
Vi kommer att gå igenom grunderna (styrka, rörlighet och teknik) till handstående och redan efter första klassen kommer du att känna skillnad. Du kommer dessutom få med dig tips och trix så att du kan öva hemma.

 

handstående

Alla klasser bokas genom appen och kommer att ha begränsat antal platser. Det är först till kvarn som gäller. Träningen är i vår lokal på Eastmansvägen 15.

 

Personlig träning är för dig som vill ha ut det mesta av din träning
Boka in en konsultation på:

ANMÄLAN KONSULTATION