fbpx

Midsommarkransen Outdoor Training Camp

Utomhusträning i Svandammsparken

4 veckor utomhusträning och mamma/pappaträning i Midsommarkransen.

6 september – 1 oktober för 960 kr

Vi har tränat utomhus året om i 10 år. Nu vill vi även erbjuda dig i Midsommarkransen chansen att komma igång, utmana dig själv, utvecklas och ha roligt tillsammans med oss. Träning utomhus i små grupper med en personlig tränare. Vi erbjuder två alternativ, träning för dig som föräldraledig kl.10.00 eller dig som vill träna på lunchen 11.00.

utomhusträning midsommarkransen

Träning Svandammsparken

Mom/Dad 
Måndag, onsdag och fredag kl.10.00-10.50

Mom/Dad är vår barnvagnsträning som hängt med oss sedan starten 2012. Hundratals nyblivna föräldrar har tränat med oss genom åren. Träningen anpassas efter dig och dina förutsättningar, och coachen är PT-utbildad för att vi ska kunna hjälpa dig på ett tryggt och säkert sätt. Ta med dig barnvagnen, lär känna din kropp på nytt och utvecklas som aldrig tidigare.

Outdoor
Måndag, onsdag och fredag kl.11.00-11.50

Outdoor är vårt populära träningskoncept där du tränar med kroppen som verktyg, redskap och motstånd. Naturen och omgivningen är din arena och ditt nya gym och coachen är din inspiratör och vägledare. Träningen innehåller en blandning av rörlighet, styrka och kondition och följer en noggrant programmerad träningsplan för att du ska utvecklas, men den innehåller också nya pass varje dag för att du ska få en stor variation.

Pris: 960 kr

Ingår i medlemskapet:

  • 3 pass per vecka med erfaren coach i Svandammsparken.
  • Även tillgång till alla utomhuspass i Liljeholmen övriga dagar och tider (se schema).

träning midsommarkransen

Anmäl dig nedan till Midsommarkransen Outdoor Training Camp. Efter anmälan kontaktas du av oss med mer information.