• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Mammaträning Vasastan

Mammaträning Vasastan – Vasaparken

Mammaträning Vasastan är ett roligt och utvecklande träningskoncept som vi har skapat för gravida och nyblivna mammor som vill börja eller komma igång igen med sin träning igen.

Vi har erfarenhet av att träna hundratals mammor och vet vilka påfrestningar en graviditet innebär. Vi tror på ett aktivt liv och att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget under vår livstid. Därför skapade vi konceptet True Workout Mom där vi tillsammans påbörjar en nystart med bestående resultat för både dig och ditt barn. Vår mammaträning är skalbar och du kan delta även om du vill ta det lite lugnare eller om du verkligen vill utmana dig. Vi hjälper dig att lägga träningen på din nivå och coachar dig individuellt för att du ska få ut det mesta av din träning. Det viktiga är att du känner dig trygg och har kul på vägen.

mammaträning vasastan

Ta med dig ditt barn och prova på vår mammaträning i Vasaparken!

Vi har även träningspass för nyblivna pappor. Läs mer om vår Pappaträning Vasastan

Barnvagnsträning Vasastan – Ta med barnvagnen och träna tillsammans med andra nyblivna mammor!

True Workout’s barnvagnsträning i Vasastan är en allsidig träningsform som stärker dig fysiskt och mentalt på ett roligt och inspirerande sätt. Med oss tränar du tillsammans med andra mammor, nyblivna eller gravida, utomhus i Vasaparken. Vi anpassar alltid övningarna utifrån din egna träningsförmåga för att ta dig framåt och för att du ska bli både starkare, uthålligare och piggare. Ge dig själv en härlig vardagsrutin och träffa andra härliga mammor!

Vi bedriver barnvagnsträning även i andra delar av Stockholm:

Mamma och baby träning i Vasastan – upplevelsebaserad utomhusträning

Vi tränar alltid utomhus, året om och upp till 5 gånger i veckan. Vi använder naturens terränger och framförallt vår egen kropp som träningsredskap. Vi skapar unika träningsupplevelser och en hälsoplattform för dig och ditt barn. Tillsammans med oss bygger ni grunden för ett hälsosammare, aktivare och ett gladare liv tillsammans. Låt dig inspireras och utvecklas tillsammans med de andra mammorna i Vasastan! 

Schema för mammaträning Vasastan

Träningsschema för mammaträning och gravidträning Vasastan:

Vi samlas alltid 5-10 minuter innan vi sätter igång mammaträningen vid vår lokal.

Priser och medlemskap för True Workout Mom Vasastan

 • 449:-/mån avser medlemskap med bindningstid på 12 månader.
 • 599:-/mån avser medlemskap utan bindningstid.
  30 dagars uppsägningstid. 

Vi bedriver även personlig träning för gravida och nyblivna mammor. På vardagar mellan 9.00-15.00 har vi dessutom ett reducerat pris på 600 kr/PT pass. Anmäl dig till en kostnadsfri konsultation här om du hellre är intresserad av Personlig Träning.

mammaträning vasaparken

Trotsa vädret och träna utomhus med oss! Skicka in din intresseanmälan till oss här nedanför när du vill ta första steget till ett hälsosammare och aktivare liv tillsammans med dina barn. Vi hjälper dig när du vill komma igång med Mammaträning Vasastan.

Anmäl dig här