fbpx

Mammaträning Vasastan – Vasaparken

Mammaträning Vasastan – Vasaparken

Mammaträning Vasastan är ett roligt och utvecklande träningskoncept som vi har skapat för nyblivna mammor som vill börja, eller komma igång med sin träning igen. Träningen är även anpassad för gravida.

Vi har erfarenhet av att träna hundratals mammor och vet vilka påfrestningar en graviditet innebär. Vi tror på ett aktivt liv och att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget under vår livstid. Därför skapade vi vårt koncept där vi tillsammans påbörjar en nystart med bestående resultat för både dig och ditt barn. Vår mammaträning är skalbar och du kan delta även om du vill ta det lite lugnare eller om du verkligen vill utmana dig. Vi hjälper dig att lägga träningen på din nivå och coachar dig individuellt för att du ska få ut det mesta av din träning. Det viktiga är att du känner dig trygg och har kul på vägen.

Ta med dig ditt barn och prova på vår mammaträning i Vasaparken!

På våra klasser erbjuder vi även föräldralediga pappor att delta och har genom året haft många deltagare.

 

Barnvagnsträning utomhus i Vasaparken – Ta med barnvagnen och träna tillsammans med andra nyblivna mammor!

True Workouts barnvagnsträning är en allsidig träningsform som stärker dig fysiskt och mentalt på ett roligt och inspirerande sätt. Med oss tränar du tillsammans med andra mammor, nyblivna eller gravida, utomhus i Vasaparken. Vi tränar utomhus året om och upp till 5 gånger i veckan. Vi använder naturens terränger och framförallt vår egen kropp som träningsredskap. Övningarna anpassas utifrån din egen träningsförmåga så att du känner ständig utveckling och för att du ska bli både starkare, uthålligare och piggare. Ge dig själv en härlig vardagsrutin och träffa andra glada mammor och pappor!

Vi bedriver även barnvagnsträning utomhus i andra delar av Stockholm:

Trekantsparken, Liljeholmen

Lumaparken, Hammarby Sjöstad

 

Mammaträning inomhus i Vasastan

Under vintersäsongen erbjuder vi även mammaträning inomhus i vår lokal på Hälsingegatan 9. Till skillnad från utomhusträningen använder vi oss också av träningsredskap och vikter. Passet kan anpassas till olika nivåer och du tränar utifrån dina förutsättningar. Inomhusträningen innehåller styrka, kondition, rörlighet och bålträning.

Lokalen ligger en trappa ned så barnvagnar låses utanför och bebisar kan bäras ner i babynest eller bärsele. Du kommer in i vår lokal med hjälp av vår bokningsapp. Du kan låsa upp dörren med hjälp av appen när du bokat dig på pass.

Medlemskapet Outdoor gäller även på mammapassen inomhus.

 

Schema för mammaträning och gravidträning i Vasastan

Mån-fre kl.10.00-10.50

Under vintersäsong är inomhuspassen på tisdagar och torsdagar och övriga dagar utomhus.

Vi samlas i Vasaparken framför fotbollsplanen/isbanan. Håll utkik efter en beachflagga med True Workout loggan på.

 

Pris och medlemskap

690 kr/mån
En månads bindningstid, därefter en månads uppsägningstid efter din betaldag. I medlemskapet ingår även alla våra andra utomhuspass Outdoor och Outdoor Express.

Vi erbjuder även personlig träning för gravida och nyblivna mammor. På vardagar mellan 9.00-15.00 har vi dessutom ett reducerat pris.

 

Tillsammans med oss bygger du grunden för ett hälsosammare, aktivare och ett gladare liv. Låt dig inspireras och utvecklas tillsammans med de andra föräldrarna i Vasastan! Anmäl dig till medlemskapet Outdoor nedan.