fbpx

Mammaträning Vasastan – Vasaparken

Mammaträning Vasastan – Vasaparken

Mammaträning Vasastan är ett roligt och utvecklande träningskoncept som vi har skapat för gravida och nyblivna mammor som vill börja eller komma igång igen med sin träning igen.

Vi har erfarenhet av att träna hundratals mammor och vet vilka påfrestningar en graviditet innebär. Vi tror på ett aktivt liv och att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget under vår livstid. Därför skapade vi konceptet True Workout Mom där vi tillsammans påbörjar en nystart med bestående resultat för både dig och ditt barn. Vår mammaträning är skalbar och du kan delta även om du vill ta det lite lugnare eller om du verkligen vill utmana dig. Vi hjälper dig att lägga träningen på din nivå och coachar dig individuellt för att du ska få ut det mesta av din träning. Det viktiga är att du känner dig trygg och har kul på vägen.

Ta med dig ditt barn och prova på vår mammaträning i Vasaparken!

På våra klasser erbjuder vi även föräldralediga pappor att delta och har genom året haft många som deltagit. 

Barnvagnsträning Vasastan – Ta med barnvagnen och träna tillsammans med andra nyblivna mammor!

True Workout’s barnvagnsträning i Vasastan är en allsidig träningsform som stärker dig fysiskt och mentalt på ett roligt och inspirerande sätt. Med oss tränar du tillsammans med andra mammor, nyblivna eller gravida, utomhus i Vasaparken. Vi anpassar alltid övningarna utifrån din egna träningsförmåga för att ta dig framåt och för att du ska bli både starkare, uthålligare och piggare. Ge dig själv en härlig vardagsrutin och träffa andra härliga mammor!

Vi bedriver barnvagnsträning även i andra delar av Stockholm:

Mamma och baby träning i Vasastan – upplevelsebaserad utomhusträning

Vi tränar alltid utomhus, året om och upp till 5 gånger i veckan. Vi använder naturens terränger och framförallt vår egen kropp som träningsredskap. Vi skapar unika träningsupplevelser och en hälsoplattform för dig och ditt barn. Tillsammans med oss bygger ni grunden för ett hälsosammare, aktivare och ett gladare liv tillsammans. Låt dig inspireras och utvecklas tillsammans med de andra mammorna i Vasastan! 

Schema för mammaträning Vasastan

Träningsschema för mammaträning och gravidträning Vasastan:

  • Mån-fre kl.10.00-10.50

Vi samlas alltid i Vasaparken framför fotbollsplanen/isbanan. Håll utkik efter en beachflagga med True Workout loggan på.

Priser och medlemskap för True Workout Mom Vasastan

  • 690 kr/mån
    En månads bindningstid, därefter en månads uppsägningstid efter din betaldag. I medlemskapet ingår även alla våra andra utomhuspass Outdoor och Outdoor Express. 

Vi bedriver även personlig träning för gravida och nyblivna mammor. På vardagar mellan 9.00-15.00 har vi dessutom ett reducerat pris.

Trotsa vädret och träna utomhus med oss! Skicka in din intresseanmälan till oss här nedanför när du vill ta första steget till ett hälsosammare och aktivare liv tillsammans med dina barn. Vi hjälper dig när du vill komma igång med Mammaträning Vasastan.