• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Mammaträning Liljeholmen

Mammaträning Liljeholmen – Trekantsparken

Mammaträning Liljeholmen är träning för nyblivna mammor som vill börja eller komma igång med sin träning igen. Vi erbjuder rolig och utvecklande mammaträning utomhus och året om i Trekantsparken. Vi tränar individuellt, i par, i lag och med barnvagn. Möt upp andra nyblivna föräldrar och häng med på utmanande och roliga träningspass som gör dig till en stark och pigg förälder.

Mammaträning Liljeholmen

Vi på True Workout tror på ett aktivt liv, och att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget vi har i vårt liv. Vi vet också mycket väl vilka påfrestningar en graviditet innebär. Vi har tränat 100-tals mammor och har mycket erfarenhet och hjälper dig oavsett förutsättningar och mål. Vi är personliga i vårt coachande ger dig individuell hjälp för att du ska känna dig trygg och få ut det mesta av din träning. Vår utomhusträning är alltid skalbar och du kan vara med oavsett om du vill ta det lugnt eller om du vill ge dig själv en riktig utmaning. Vi vill vi erbjuda dig och andra nyblivna mammor förnyade träningsvanor som ger glädje, gemenskap och hållbara resultat. Ta med dig ditt barn och testa på vår utomhusträning i Trekantsparken i Liljeholmen.

Barnvagnsträning Liljeholmen – träningspass för nyblivna mammor

True Workout’s barnvagnsträning i Liljeholmen erbjuder en allsidig träningsform. Tillsammans tränar vi i Trekantsparken och stärker det fysiska och psykiska välmåendet på ett roligt och ett inspirerande sätt. Våra träningspass är ständigt varierande och berör alla muskelgrupper. Vi varvar uthållighet, styrka, teknik och rörlighet och jobbar ständigt med att utmana alla på sin nivå. Vi tränar funktionellt och nyttjar naturen och parken som redskap och gym. Vårt mål är att fysiken aldrig ska vara en begränsande faktor till att leva livet fullt ut och hantera livets alla utmaningar.

Förvandla din mammaledighet till kvalitetstid genom att blanda nytta med nöje. Känn hur gemenskapen i mammagruppen gör din träning både rolig och utmanande. Ta med dig barnvagnen och träna med oss och bli en förebild för dina barn och andra i din omgivning. Vill du hellre träna inomhus och enbart fokusera på att hitta tillbaka bålstyrkan och träna upp bäckenbotten? Läs mer om vår Mamma Basic.

Vi bedriver barnvagnsträning i flera delar av Stockholm:

Träningsschema för mammaträning på Södermalm

Vi samlas alltid några minuter innan start på Liljeholmsvägen 34

Priser och medlemskap för True Workout Mom

449:-/mån avser medlemskap med bindningstid på 12 månader.
599:-/mån avser medlemskap utan bindningstid.

Mammagrupp liljeholmen

Trotsa det svenska vädret och träna utomhus tillsammans med andra nyblivna mammor och ta del av vår härliga gemenskap! Lämna in din intresseanmälan till oss här nedanför och ta första steget till ett hälsosammare och aktivare liv. Testa vår Mammaträning Liljeholmen!

Anmälan