fbpx

Mammaträning Liljeholmen

Mammaträning Liljeholmen - Trekantsparken

Mammaträning Liljeholmen är träning för nyblivna mammor som vill börja eller komma igång med sin träning igen. Vi erbjuder rolig och utvecklande mammaträning utomhus och året om i Trekantsparken. Vi tränar individuellt, i par, i lag och med barnvagn. Möt upp andra nyblivna föräldrar och häng med på utmanande och roliga träningspass som gör dig till en stark och pigg förälder.

Vi på True Workout tror på ett aktivt liv, och att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget vi har i vårt liv. Vi vet också mycket väl vilka påfrestningar en graviditet innebär. Vi har tränat 100-tals mammor och har mycket erfarenhet och hjälper dig oavsett förutsättningar och mål. Vi är personliga i vårt coachande ger dig individuell hjälp för att du ska känna dig trygg och få ut det mesta av din träning. Vår utomhusträning är alltid skalbar och du kan vara med oavsett om du vill ta det lugnt eller om du vill ge dig själv en riktig utmaning. Vi vill vi erbjuda dig och andra nyblivna mammor förnyade träningsvanor som ger glädje, gemenskap och hållbara resultat. Ta med dig ditt barn och testa på vår utomhusträning i Trekantsparken i Liljeholmen.

mammaträning hornstull

Barnvagnsträning Liljeholmen - träningspass för nyblivna mammor

True Workout’s barnvagnsträning i Liljeholmen erbjuder en allsidig träningsform. Tillsammans tränar vi i Trekantsparken och stärker det fysiska och psykiska välmåendet på ett roligt och ett inspirerande sätt. Våra träningspass är ständigt varierande och berör alla muskelgrupper. Vi varvar uthållighet, styrka, teknik och rörlighet och jobbar ständigt med att utmana alla på sin nivå. Vi tränar funktionellt och nyttjar naturen och parken som redskap och gym. Vårt mål är att fysiken aldrig ska vara en begränsande faktor till att leva livet fullt ut och hantera livets alla utmaningar

Förvandla din mammaledighet till kvalitetstid genom att blanda nytta med nöje. Känn hur gemenskapen i mammagruppen gör din träning både rolig och utmanande. Ta med dig barnvagnen och träna med oss och bli en förebild för dina barn och andra i din omgivning.

Känner du dig lite osäker eller hellre bara vill fokusera på att hitta tillbaka bålstyrkan och träna upp bäckenbotten i din egen takt med PT? Läs mer om vår Mamma Start.

 

Priser och medlemskap för True Workout Mom

690 kr/mån

En månads bindningstid, 30 dagars uppsägningstid efter din betaldag. I medlemskapet ingår även alla Outdoor och Outdoor Express klasser morgon, lunch och kväll.

mammaträning liljeholmen

Trotsa det svenska vädret och träna utomhus tillsammans med andra nyblivna mammor och ta del av vår härliga gemenskap! Lämna in din intresseanmälan till oss här nedanför och ta första steget till ett hälsosammare och aktivare liv. Testa vår Mammaträning Liljeholmen.