fbpx

Mammaträning Hammarby Sjöstad

Mammaträning Hammarby Sjöstad – Lumaparken

Mammaträning Hammarby Sjöstad är ett roligt utomhusträningskoncept för nyblivna mammor i Sjöstan. Efter succén i Vasastan har vi även startat vår mammaträning i Hammarby Sjöstad, Liljeholmen och Östermalm. Vi erbjuder rolig och utvecklande träning för dig och andra nyblivna mammor i Lumaparken, utomhus och året om. Ta med dig barnvagnen och träffa andra nyblivna föräldrar och skapa kvalitetstid och nya härliga träningsrutiner.

Vi har stor erfarenhet av att träna mammor och vet att varje graviditet är unik. Träningen är alltid skalbar och kan anpassas efter din utgångspunkt och dina mål. Vi ger dig personlig coachning så att du oavsett erfarenhet känner dig trygg, har roligt och känner att du utvecklas. Våra pass är ständigt varierande, är utmanande och gör dig till en stark och pigg mamma!

Barnvagnsträning Lumaparken – rolig träning för nyblivna mammor i Sjöstan

Vi tränar utomhus året om i Lumaparken kl.10:00 upp till fem gånger i veckan. Tillsammans med andra mammor skapar vi en härlig gemenskap där du kommer hitta nya vänner som delar samma resa som dig! Förutom gemenskapen bygger vi upp en hälsoplattform för dig och ditt barn. Tillsammans bygger vi upp fysiken och blir starkare, uthålligare, smidigare och får en piggare och positivare vardag. Provträna gratis och känn skillnaden redan efter första passet!

Mamma och baby träning i Hammarby Sjöstad

Genom funktionella övningar som berör hela kroppen tränar vi upp styrka, uthållighet, rörlighet och bålstabilitet. Träningspassen varierar ständigt för att du ska ha roligt när du tränar och för att din fysik ska bli den bästa versionen av sig själv. Vi lägger stor vikt vid att återfå bålstyrkan och bäckenstabiliteten samtidigt som vi tränar hela kroppen. Sätt guldkant på mammaledigheten med vår ständigt varierande och utvecklande träningsupplägg. Bli en fantastisk förebild för dina barn och för andra människor i din omgivning. Utomhusträna med parken som ditt gym,  din kropp som ditt träningsverktyg och din coach som din inspiratör.

mammaträning sjöstan

 

Vi samlas i Lumaparken.

Priser och medlemskap för True Workout Mom Sjöstan

  • 690 kr/mån

En månads bindningstid, 30 dagar uppsägningstid efter din betaldag.

Ta första steget och kom igång med din träning efter graviditeten. Vi hjälper och inspirerar dig! Lämna din anmälan här nedanför och prova på vår Mammaträning Hammarby Sjöstad.