fbpx

Mamma Training Camp

Mamma Training Camp

I juni erbjuder vi 4 veckor Training Camp utomhus för nyblivna mammor. Det finns 3-5 pass per vecka och du deltar på så många pass du vill, helt beroende på dina förutsättningar och mål. Träningspassen består av rörlighet, styrka och kondition med målet att få en stark och frisk kropp. Vi lägger lite extra fokus på bålaktivering men tränar hela kroppen. Vi anpassar alltid träningen efter varje individ, oavsett om du är nyförlöst, ovan, erfaren eller behöver lite andra övningar om ditt barn är i sele.

Träning i Vasastan och Liljeholmen

Vi tränar kl.10.00 i Vasaparken i Vasastan samt i Trekantsparken i Liljeholmen. Samling sker direkt i parken, håll utkik efter den vita pop-up skylten eller beachflaggan med True Workout loggan på.

Ta med dig

Du tar med dig din bebis i barnvagn men det kan vara bra att ha en lite större filt så att du kan lägga ner en vaken bebis eller en bärsele om du behöver ha barnet i famnen. Det kan också vara bra att ha med liggunderlag (samma filt fungerar fint) och vattenflaska om det är varmt.

Innehåll och upplägg

I campet ingår:

  • Minimum 3 gruppass per vecka kl.10.00-10.50 (delta på så många pass du vill)
  • 1 Personlig Mammakonsultation

Måndagar – helkropp
Tisdagar – underkropp
Onsdagar – överkropp
Torsdagar – bål
Fredagar – helkropp

Du kan delta på det antal pass per vecka som du önskar. Är du osäker vad som passar dig så kan du stämma av det under din konsultation. Under Mammakonsultationen får du individuell hjälp hur du ska lägga upp din träning, genomgång av vad du ska tänka på när det kommer till diastas/bukhinna samt lite praktisk genomgång.

 

Datum: 3-28 juni

Pris: 1290 kr

Övrigt: Föräldralediga pappor är också välkomna

För frågor kontakta oss på 08-55 10 99 33 eller info@trueworkout.se. Anmälan till juni-månads 4 veckors Mamma Training Camp görs nedan.