fbpx

Malin Lind – intervju

True Story – Malin Lind, franchisetagare

Vem är du?

Jag är Malin, en 35-årig aktiv och framåt tjej med ett stort intresse för matlagning och sport. Jag har spelat golf sedan jag var sex år och tycker att skidresor är de bästa resorna som finns. Jag är en livsnjutare som gillar att ta tillvara på livet. Jag bor i Vasastan tillsammans med min man och våra två barn, 3,5 och 1,5 år gamla.

Varför tränar du?

Helt enkelt för att jag mår bra av det både psykiskt och fysiskt och för att True Workouts träning har blivit en del av min vardag. Jag gillar också livets goda så det krävs att jag tränar. Jag är uppvuxen i en familj med ett stort idrottsintresse; min pappa jobbar med golf och min bror har spelat hockey på elitnivå. Det har varit naturligt att hålla på med olika idrotter och det har satt grunden för att jag tycker om att röra på mig. Men det har gått i perioder vad jag har tränat, hur mycket och det har även förändrats genom åren. Det känns som jag genom True Workout äntligen har hittat en träningsform som funkar för mig.

När började du träna med True Workout och varför?

Jag började träna med True Workout våren 2015 när jag var mammaledig med mitt första barn. Jag hade tränat mammaklasser på gym innan men tyckte inte det gav mig så mycket längre och en kompis till mig tipsade om True Workout. Jag körde på ganska intensivt den våren och blev helt såld. Jag kände snabbt att den här träningen var rolig och gav resultat. Efter det tränade jag gruppträningen som gravid med mitt andra barn. Därefter har det varit mammaträning igen även om jag är med på gruppträningarna ibland för att få lite egentid.

Vad är det du tycker bäst om med True Workouts träning?

Jag har aldrig tidigare upplevt någon personligare träning än True Workouts. Man går in med inställningen att lära känna medlemmarna och skapa en träningsupplevelse för personen. Det skapar en gemenskap och jag har fått många nya vänner med True Workout, vilket jag aldrig hade kunnat tro. Sedan tycker jag självklart att träningsformen är fantastiskt rolig och ger resultat. Jag ser alltid fram emot passen. True Workout har gett mig en verktygslåda med träning som jag alltid bär med mig. Jag kan träna när som helst och var som helst vilket är grymt när jag exempelvis är på semester. Och det behöver inte alltid vara ett 50 min långt pass, ibland räcker det med 15 min om tiden är knapp.

Har du något tips, råd du vill dela med dig av?

  1. Jag vill inspirera tjejer till att våga gå utanför sin comfort zone och våga testa andra alternativ/gränser när det gäller träning. Vi tjejer får t.ex. lära oss att push-ups är jobbigt på fötter så gör dem på knä. Push-ups ska vara jobbigt! Mitt råd är att prova på fötter, ner kommer man ju alltid. Och detta gäller generellt för övningar där styrka är i fokus.
  2. Jag skulle även vilja ge rådet till gravida tjejer att, om det går, träna så långt in i graviditeten som möjligt och att faktiskt prioritera att träna några gånger i veckan. Även om det bara handlar om att aktivera de muskler som går är det bättre än ingenting. Coacherna hos True Workout är duktiga på att ge en anpassade övningar till gravida. Det kommer definitivt göra att du snabbare är tillbaka efter graviditeten samt är bättre förberedd på den tuffaste träningen du någonsin kommer genomföra – en förlossning.
  3. Mitt tredje är till alla män där ute som tycker träning är att lyfta tungt. Var med på ett True Workout pass och upplev att det kan vara rätt jobbigt att ha kroppen som redskap och naturen som sitt gym. Ni kan bara fråga min man vad han tyckte efter första passet han var med på ?

Hur kommer det sig att du tog steget till att öppna ett eget True Workout-center?

Jag tror inte det finns något bättre sätt för mig att knyta ihop säcken på baserat på min bakgrund och tidigare erfarenheter. Nu får jag jobba med träning, hälsa, ledarskap, försäljning och service – alla delar jag brinner för. Jag är utbildad idrottslärare och personalvetare och har jobbat inom rekryterings- och bemanningsbranschen i ett flertal år. De senaste sex åren har dock varit inom försäljning och kundrelationer på ett IT-bolag där jag trivts otroligt bra men inte på riktigt kunnat relatera till produkten. När jag berättar om True Workout talar jag från hjärtat, mer äkta än så blir det inte.

/Malin Lind

malin lind