fbpx

Livsstilsförändring

Livsstilsförändring

Att uppnå god hälsa kräver en livsstilsförändring men är värd varenda sekund. Vi vet att träning bygger mer än bara vår fysik, det bygger också var och en av oss, vår självkänsla och vår frihet. Vi tror att en god hälsa och en stark fysik tillåter oss att uppleva och utmana livet men det förbereder oss också när livet utmanar oss. Det ger oss möjligheten att leva livet fullt ut helt enkelt.

 

Att ta beslutet

Att göra en livsstilsförändring kan kännas som ett stort beslut.

Tycker du att det är jobbigt att ta beslut? Om så är fallet, är du inte ensam. Även om vi tar många beslut varje dag, finns det tillfällen när beslutsfattanden känns allt annat än lätt.

Nästa gång du står inför ett beslut och känner dig osäker, prova nedan två tekniker.

  1. Byt ut ordet ”beslut” till ordet ”val”. Val är lättare och mindre skrämmande. Att ta ett beslut kan verka slutlig och kännas negativ i sin bemärkelse medans ett val känns positivt och ger dig chansen att förbättra din situation eller till och med ditt liv. Denna subtila förändring av ord kan vara kraftfull.
  2. Sätt det i perspektiv. Nästa gång du befinner dig besvärad eller osäker när du ska fatta ett beslut, ställ dig själv frågan: ”Hur viktigt är detta?” ”Vad kommer detta betyda om ett år? Hur kommer det påverka mig under 5 år?”

 

Vill du ha hjälp med en livsstilsförändring? Tveka inte att kontakta oss!

 

Vad gör vi?

Vi har en holistiskt syn på hälsa och kan hjälpa dig med dina drömmar och mål. Vi tror inte på måsten utan på viljor. Vårt mål är att förvandla din träning och din hälsa till kvalitetstid och till något du tycker är roligt! Genom ständigt varierande träning och en gemenskap som ser alla och glömmer ingen bedriver vi utmanande träning på din nivå, utomhus och året runt. Vi är övertygade om att det får dig att må bra.

 

Våra kunder

Du vänder dig till oss när:

  • När du tagit ett medvetet beslut
  • När du är redo att utvecklas
  • När du vill bli utmanad
  • När du vill ha positiva upplevelser

 

livsstilsförändring