fbpx

Kvartersfesten 27/3

True Workout + ICA Supermarket = Sant

Torsdag den 27:e mars slår Västermalmsgallerian än en gång upp dörrarna för det återkommande eventet ”Kvartersfesten”. Mellan klockan 15-20 så kommer gallerian och butikerna anordna happenings, aktiviteter och tävlingar. Detta görs för att binda samman Kungsholmsfamiljerna och skapa en känsla av gemenskap bland sina grannar.

Sedan en tid tillbaka har True Workout och ICA Supermarket Västermalmsgallerian samarbetat bakom kulisserna. Nu är det dags att ta steget ut i allmänheten. Framöver kommer ICA Supermarket Västermalmsgallerian att erbjuda flertalet tjänster för att hjälpa dig som konsument till en bättre hälsa och en fysik att utmana livet.

Tjänster:

  • Handla med en kostrådgivare
  • Inköpslistan
  • Inspirationsbladet
  • ”Ditt mål”

Som konsument på ICA Supermarket Västermalmsgallerian kommer det framöver att finnas en kostrådgivare på plats under valda tider. Dem kan man boka en tid med för att få personlig och konkret hjälp med inhandling av livsmedel som just passar dig.

Inköpslistan är en kort guide till hur du tidseffektivt och enkelt kan handla varor som ger din hälsa och prestation ett extra lyft.

Som konsument på ICA Supermarket Västermalmsgallerian kan du skriva upp dig som prenumerant (gratis!) på Inspirationsbladet. Där kommer recept i olika teman (påsk, asiatiskt, snabbt & enkelt m.m.) blandas med kunskap och konkreta tips från våra kostrådgivare samt personliga erbjudanden. Inspirationen kommer att flöda fritt!

Ditt mål  – är vårt jobb

Vi tror på hälsa och vi tror på livet. Vi är helt övertygade att alla kan påverka sin hälsa och livskvalitet

Vi har utvecklat smidiga hjälpmedel för att vägleda dig till kvalitativa råvaror, anpassad kost samt inspirera dig till regelbunden motion så att du lyckas med livstilsvanor för hälsa, välmående och prestation, livet ut.

Oavsett om du söker en attraktiv fysik, bättre idrottsprestationer eller ett långt och hälsosamt liv så bör du förse se din kropp med näringsrik energi och fysisk aktivitet.

Vi söker friviliga och motiverade personer som vill göra en livsstilsförändring. Vi söker dig som vill nå just ditt-mål.

Ansökningsperiod: 27/3-7/4

Antagna redovisas här den 11/4-2014

Ditt mål