• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Kontaktuppgifter Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad

Adress:

Styrbordsgatan 22 / Lugnets Allè 49 (hörnet)
120 65 Stockholm

Närmsta tvärbana är Luma och Sickla Kaj.

 

E-post: hammarbysjostad@trueworkout.se

 

 

Lana Murphy

Lana Murphy är ägare och verksamhetsansvarig på True Workout Hammarby Sjöstad. Hon driver tillsammans med sambon Lucas två andra True Workout center och konceptet som de är franchisegivare för. Lana har en bakgrund som tävlingsdansare och har utöver dansen en stor passion för rörelse och utomhusaktiviteter så som vandring, löpning, simning, dykning etc. Läs mer om Lana här.

lana@trueworkout.se
073-580 55 06

 

Monika Linders

Monika är Personlig Tränare och Coach på True Workout Hammarby Sjöstad. Monika älskar att vara ute i naturen och att prova på nya träningsformer. Monika tränar för att ha hälsan livet ut och för att vara en stark mamma till sina två barn. Läs mer om Monika här.

monika.linders@trueworkout.se
073-532 56 71

 

 

Emelie Tapio

Emelie är Personlig Tränare och Coach på True Workout Hammarby Sjöstad. Emelie är glad, social och du ser sällan henne utan ett leende på läpparna. Hon gillar alla sporter men brinner just nu lite extra för styrketräning. Emelie får ofta feedback om hennes ständiga närvaro och engagemang hos medlemmar och PT kunder. Läs mer om Emelie här.

emelie.tapio@trueworkout.se
076-199 69 81

 

Valentina Rodineliussen

Valentina är Personlig Tränare och Coach på True Workout Hammarby Sjöstad. Valentina är också yogainstruktör och har en bakgrund som gymnast. Hon jobbar extra på kvällar och helger och ställer alltid upp för kollegorna när det behövs. Valentina är tydlig och rak i sitt coachande du ser på en gång när hon rör sig att hennes gymnastbakgrund sitter i.

valentina.rodineliussen@trueworkout.se
072-929 61 03