fbpx

Julklappserbjudande

Julklappserbjudande 2017

Köp vårterminens gruppträning innan julavslutningen den 16 december och få en PT timme att ge bort eller behålla själv (värde 880kr). Träna utomhus med oss hela våren, 20 veckor från 29 januari till 16 juni för 2900kr eller 2200kr om du vill gå vår mamma eller pappaträning. Du får ett presentkort med ett PT pass att skicka till någon eller utnyttja själv.

Julklappserbjudandet gäller till 2017-12-16. Gör din anmälan här på hemsidan och uppge årets julklapp i meddelandefältet.

Årets julklapp

Vi tycker årets julklapp alltid ska handla om att ta hand om varandra och ge varandra en julklapp som ger mening till hela livet. Ta chansen att påverka någon du tycker om till en hälsosam livsstil och motivera den personen till att prova på en rolig och givande träningsform. Du kan självklart även ge en julklapp till dig själv och unna dig vår fantastiskt roliga utomhusträning och samtidigt få ett pass personlig träning för att få hundra procent individanpassad hjälp och motivation till att påbörja en ny satsning på dig själv och din hälsa.

 

ANMÄL DIG TILL VÅRTERMINEN

 

Börja träna nu

Kan du inte bärga dig och vill börja träna redan nu? Anmäl dig till vår gratis prova på vecka här så får du därefter ett kanon erbjudande för att komma igång tidigare med din träning.