• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Jobba med oss

Jobba med träning och hälsa

 

Vill du jobba med träning och hälsa, samt arbeta på ett modernt och roligt företag? Vi tror att vi kan utmana sättet att se på träning, utveckla branschen, men också göra skillnad för dig och vår omgivning. Under några år har vi arbetat fram ett träningskoncept anpassat för framtiden och nu påbörjar vi vår expansion på allvar, målet är att skriva historia.

 

 

Om True Workout

True Workout är ett företag inom träningsbranschen som nischat sig inom segmentet ”boutique fitness” och utomhusträning. Idag är vi 16 erfarna medarbetare. Vi har fem träningsstudios i Stockholm och vi har planer på att bli fler. Vi är ett passionerat, personligt och drivet team med stora visioner.

Vi söker med jämna mellanrum personal som PT och utomhusträningscoach – heltid, timanställning och deltidstjänst till Vasastan, Liljeholmen, Östermalm, Hammarby Sjöstad, Bromma och Sjöberg.

 

Utvecklingsmöjligheter

True Workout är ett växande företag där utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi är ett passionerat, roligt och entreprenöriellt team med stora visioner. Med en tjänst hos oss tillkommer en stark gemenskap, flexibilitet och fantastiska möjligheter att påverka, förändra och driva företaget framåt. Med rätt inställning ges möjligheten till en central roll och att framöver bli franchisetagare och äga sin egen True Workout.

 

Läs mer om tjänsterna som vi söker

Känner du igen dig? Vill du bli en del av vår familj, antingen som medarbetare, konsult eller franchisetagare, kontakta oss idag!

Nästa rekryteringsträff är 5 maj 2021. Anmäl dig genom att maila en ansökan till info(at)trueworkout.se