• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Göteborgsvarvet

Träna inför Göteborgsvarvet

Funderar du på att träna inför Göteborgsvarvet? Vad kul! Loppet går i maj och är ett roligt och belönande lopp som sätter både det mentala och det fysiska på prov. Att springa 21km kräver rätt förutsättningar för att ta sig i mål. Vi rekommenderar att du förbereder dig väl och tränar på rätt sätt inför loppet. Utan rätt förberedelser kan skador och andra obehagliga upplevelser uppstå.. Förutom att undvika skador finns det många fördelar med att träna och förbereda sig inför ett stort lopp. Du maximerar upplevelsen, kan njuta av loppet fullt ut, presterar och har riktigt roligt!

Träna inför lopp som Göteborgsvarvet med True Workout

Inför ett lopp som Göteborgsvarvet är det framförallt viktigt att stärka upp bålen och musklerna kring knäleder och fotleder. Utöver det är det viktigt med en god rörlighet och uthållighet. Vi hjälper dig med tekniken, styrkan, uthålligheten och lägger upp ett träningsprogram för just dig. Eller varför inte dra ihop kompisgänget, kollegorna eller bästa vännen och kör Personlig Träning i par eller grupp?

Behöver du hjälp med detta, tveka inte att kontakta oss för att försäkra dig om att få ut det maximala av att träna inför Göteborgsvarvet!