fbpx

Företagsträning Vasastan

Företagsträning Vasastan – True Corporate Workout

Företagsträning Vasastan är träningskonceptet för företag och organisationer i Vasastan och närliggande områden. Vi möter upp dina anställda vid företagets dörr och tränar i nära anslutning till kontoret.

Vill du förbättra personalens välmående och skapa bättre sammanhållning på arbetsplatsen? Vi erbjuder organisationer i Vasastan en träningsform som stärker personalens samarbete, skapar gladare personal och som minskar risken för depressioner och höga stressnivåer. Företagsträna med oss i naturen med enbart din kropp som redskap och Vasastans utemiljö som din arena! Vi förvandlar företagsträningen till kvalitetstid!

företagsträning vasastan

Utomhusträning för företag Vasaparken

Ett träningspass är 45-60 min, eller det ni önskar, och innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Vårt träningskoncept för företag innehåller olika lag- och samarbetsövningar som utvecklar personalens förmågor att kommunicera och samarbeta. Det som gör True Workout unikt, utvecklande och roligt är variationen på vår träning. Vårt mål är att förvandla träning och hälsa till kvalitetstid.

Fördelar med att träna utomhus är att företaget:

 • Får en gladare personal med mer energi
 • Minskar risken för depression och höga stressnivåer
 • Skapar bättre gemenskap och sammanhållning på arbetsplatsen
 • Stärker sina relationer med sina anställda
 • Får en friskare, starkare och mer motiverad personal

Gruppträning företag Vasastan – som är lönsamt för hela verksamheten

True Corporate Workout är varierande, utvecklande och tidsbesparande träning för företag i och runtom Vasastan.

Med oss tränar ni styrka såväl som kondition och rörlighet. Inget pass är sig det andra likt. I företagsträningen lägger vi stor vikt vid gruppdynamik och lagutmaningar för att öka personalens gemenskap och teamkänsla. Därför växlar vi mellan individuella utmaningar med lagutmaningar för att utveckla gruppens förmågor att kommunicera och samarbeta. Minska sjukfrånvaron och samtidigt erbjud personalen en unik och rolig upplevelse! Prova på vårt träningsprogram och skapa förutsättningar för en mer lönsam verksamhet.

True Corporate Workout är gruppträningen för företag i Vasastan som är utvecklad för att utmana och förbättra individers fysiska och mentala förmågor. Att träna tillsammans utomhus bidrar även till fördelar som gynnar oss i dagens stressade vardag!

Träning företag Vasastan – företagsträning anpassad för alla nivåer

Att behovet av träning varierar är vanligt inom ett företag. Vissa kanske tränar aktivt medan andra inte tränar alls. Vi hjälper ditt företag att komma igång med en hälsosatsning. Vår företagsträning passar alla, oavsett om man behöver komma igång med sin träning eller redan är aktiv. Fokus ligger på att ha kul och bygga gemenskap!

Med True Workout’s utomhusträning för företag är:

 • Kroppen ditt verktyg, redskap och motstånd
 • Naturen och omgivningen din arena
 • Coachen din inspiratör och vägledare

Anmäl ditt intresse här nedan för True Corporate Workout, Företagsträning Vasastan.

  För- och efternamn*

  Företag*

  E-post*

  Telefonnummer*

  Adress

  Stadsdel

  Meddelande

  True Workout kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att vara i kontakt med dig.

  Jag har tagit del av och godkänner beskriven hantering av mina uppgifter.