fbpx

Företagsträning Södermalm

Företagsträning Södermalm – Träna med kollegorna

Företagsträning Södermalm är baserat på vårt egna träningskoncept med rolig, varierande och tidseffektiv utomhusträning. Sitter ni mycket stilla på jobbet? Har dina medarbetare trötta ryggar och spända axlar? Fysisk aktivitet och regelbunden träning gör din personal positivare och friskare. Ta hand om personalen och satsa på gemenskap genom företagsträning!

företagsträning södermalm

Gruppträning för företag på Södermalm

True Corporate Workout, företagsträning, är vårt egna utomhuskoncept för företag på Södermalm och runt om i Stockholm. Våra coacher möter upp era medarbetare utanför er arbetsplats. Därifrån tar vi oss till ett grönområde i närheten, t.ex. Vitabergsparken. Vi kan också erbjuda nischade klasser så som löpning eller om ni har egna lokaler och hellre önskar inomhusträning. Med vår företagsträning tränar ni tillsammans med våra coacher utomhus med bara kroppen som verktyg, motstånd och redskap. Hos oss får du och dina kollegor tillfällen att utföra roliga och varierande gruppövningar där hela kroppen engageras. Vi växlar mellan lagutmaningar och individuella utmaningar som utvecklar personalens förmågor att både kommunicera och samarbeta.

Man behöver varken vara vältränad eller ha några förkunskaper. Alla övningar går att alltid att anpassa till varje persons nuvarande fysiska förmåga.

Gemensam träning på jobbet med True Workout:

  • Skapar en bättre gemenskap och sammanhållning på arbetsplatsen.
  • Stärker relationerna mellan medarbetarna.
  • Ger en friskare, starkare och mer motiverad personal.
  • Gör företaget till en förebild för hälsa och friskvård.
  • Ger förutsättning för en sundare livsstil, ett bättre mående – fysiskt och psykiskt.

Träning för företag i Södermalm – Träna tillsammans på jobbet

Vårt mål är att förvandla företagsträning och hälsa till kvalitetstid. Blanda nytta med nöje med genom att träna tillsammans på jobbet! Med variation på träningspassen blir träningen aldrig sig lik utan unik, utvecklande och framförallt rolig. True Workouts utomhusträning attraherar personer som inte gillar det traditionella gymmet men är anpassat även för de redan aktiva och vältränade. Alla kan delta oavsett erfarenhet. Träningspassen är 30-50 min och innehåller en blandning av styrka, kondition, rörlighet och gruppövningar. Vi tränar funktionellt och lägger fokuserar på gruppdynamiken och glädjen i träningen. Det handlar om att samarbeta och att ha kul tillsammans!

Morgon, kväll eller lunchträning för företag

 

Vi tillbringar mer än 22 timmar varje dygn inomhus, ofta med dålig luftgenomströmning. Flytta träningen utomhus, det ger så mycket mer!

Att satsa på sin personal är ett ställningstagande och grundar för ett lönsamt och hållbart företagande. Anmäl ditt intresse för vår företagsträning Södermalm.