fbpx

Företagsträning Östermalm

Företagsträning Östermalm

Företagsträning Östermalm – Träning för företag och organisationer i Stockholm som vill skapa gladare medarbetare och bättre sammanhållning på arbetsplatsen.

True Corporate Workout är vårt egna utomhuskoncept för företag. Vi möter upp alla anställda vid företagets dörr och tränar i ett grönområde i nära anslutning till kontoret. Vi kan också leverera träning digitalt, i era egna lokaler om ni önskar träning inomhus, eller nischade träningsklasser så som löpning.

företagsträning östermalm

Gruppträning för företag på Östermalm och Gärdet

Vill ni förbättra er personals fysiska välmående och skapa bättre kommunikation, teamkänsla och samarbete? Vill ni stärka deras psykiska hälsa och skapa långsiktiga värderingar på företaget? Då kan vi på True Workout hjälpa er! Vi erbjuder tidseffektiv, varierande och utvecklande gruppträning för företag. True Corporate Workout är utvecklat för att förbättra individens kognitiva förmåga, fysik, hälsa och energinivå. Men framförallt för att stärka gemenskapen och bygga en hållbarare arbetsplats.

True Workouts utomhusträning attraherar personer som inte gillar det traditionella gymmet men det fina är att det även passar för dem som redan är aktiva. Det betyder att inga tidigare erfarenheter av gruppträning eller fysisk aktivitet krävs, utan vi anpassar alltid träningen utifrån personalens nuvarande träningsförmågor.

Vi tränar i Humlegården, Gärdet, Berzeliipark, Gustav Adolfsparken och Tessinparken men kommer ut till Er där ni sitter. Trotsa vädret med oss och prova på vår utomhusträning för företagsgrupper på Östermalm. Vi kan också erbjuda tärning inomhus om ni hellre önskar det!

Teambuilding och gemenskap

Genom att blanda individuella utmaningar med lagutmaningar så kommer gruppens förmåga att kommunicera och samarbeta att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid gruppdynamik och roliga lagutmaningar. Satsa på er personal genom True Workouts ständigt varierande träningsprogram som hjälper er att bygga upp en bättre gruppdynamik och lagkänsla.

Hur ser träningspassen ut?

Genom ständigt varierande träning och en gemenskap som ser alla bedriver vi medveten, rolig och utmanande träning utomhus och året runt. Vår uppfattning är att kroppen är det ultimata träningsredskapet och gör sig bäst i naturlig och utmanande terräng.  Naturen och omgivningen är därmed ert nya gym och den egna kroppen ert verktyg, redskap och motstånd. Vi tillbringar mer än 22 timmar varje dygn inomhus, ofta i miljöer med dålig luft. Förlägg därmed träning utomhus, det ger så mycket mer!

Ett True Workout-pass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla fysik. Ett pass är på 30-50 min och innehåller styrka, kondition och rörlighetsövningar och inget pass är sig det andra likt.

 

Skapa friskare och gladare personal med vår utomhusträning för företag på Östermalm-Gärdet

Att träna tillsammans är roligt! Blanda nytta med nöje och upplev hur vår företagsträning skapar en positiv atmosfär som bjuder in till mycket skratt. Stärk relationerna och ta ställning för framtiden. Vi hjälper er att komma igång med er företagsträning!

Anmäl ditt intresse här nedan för True Corporate Workout, Företagsträning Östermalm.

  För- och efternamn*

  Företag*

  E-post*

  Telefonnummer*

  Adress

  Stadsdel

  Meddelande

  True Workout kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att vara i kontakt med dig.

  Jag har tagit del av och godkänner beskriven hantering av mina uppgifter.