fbpx

Företagsträning Humlegården

Företagsträning Humlegården – träna med ert företag

Företagsträning Humlegården bedrivs av True Workout och är tidseffektiv, rolig och utvecklande gruppträning för företag. Vi tränar utomhus och året om och möter upp er vid arbetsplatsen och tränar i ett grönområde eller en park intill där Ni sitter. Vi tillbringar i snitt 22 timmar per dygn inomhus, ofta i miljöer med dålig luft. Att träna utomhus förbättrar personalens hälsa både fysiskt och psykiskt.

företagsträning humlegården

Företagsträning Humlegården, eller annat grönområde nära er

Parker vi tränar i är Humlegården, Tessinparken, Berzelii Park och Gustav Adolfsparken men anpassar oss helt efter Er och där Ni sitter.

Ett pass är på 30-50 min och innehåller en blandning av styrka, kondition och rörlighetsövningar och inget pass är sig det andra likt. Vår träning kan vara ett komplement till annan träning såsom löpning och styrketräning eller som ett alternativ för dem som inte trivs på det traditionella gymmet och i stort sett aldrig tränar.

Ta med personalen och upplev hur roligt det kan vara med gemensam företagsträning i Humlegården.

Träning i Humlegården på morgonen, lunchen eller när det passar er

Vårt mål att förvandla träning och hälsa till kvalitetstid. Vi vill att träning ska vara något man ser fram emot och inte något man har ångest över. Vi vet att personalens fysiska och psykiska välmående och företagets framgång går hand i hand. Vi vet att man kan minska sjukskrivningar, få medarbetarna att prestera bättre och öka sitt välbefinnande när man inför träning under arbetstid. Vår uppfattning är att hälsa är den mest betydande faktorn för framgång. Vi kommer ut till ert företag och tränar på tider som passar er.

Träna med företaget och stärk gemenskapen

God hälsa och stark fysik i all ära, men vad vore vi utan en stark gemenskap? Vi jobbar med att bygga upp en gemenskap hos personalen för att öka glädjen och modet inom företaget. Stor vikt läggs på gruppdynamik vilket gör att gemenskapen och relationer medarbetare emellan stärks. Vi anpassar även passen så alla kan vara med, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Vi vill få fler människor i rörelse och sänka tröskeln till fysisk aktivitet. Vi vill få er att ta er utanför bekvämlighetszonen, tillsammans, under träning. Det kommer göra er starkare som individer och som lag vilket kommer märkas på arbetsplatsen. När medarbetarna utvecklar fysisk, psykisk och social hälsa utvecklas även företagets ekonomiska hälsa. Ta ställning, investera i medarbetarna och skapa ett långsiktigt, hållbart och värdegrundat företag!

TJÄNSTER

  • Gruppträning (Läs mer)
  • Inspirationsföreläsningar och föreläsningsserier
  • Hälsoprofilsbedömningar och hälsoundersökningar
  • Utbildning av hälsoinspiratörer
  • Massage
  • Friskvårdsdagar eller friskvårdsvecka

Tjänster kan beställas isolerat men även i skräddarsydda friskvårdsprogram. Välkommen att kontakta oss på ostermalm@trueworkout.se för mer information om vår friskvård eller företagsträning i Humlegården och Östermalm.