• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

FAQ’s

TRUE WORKOUT

Vad är ni för typ av företag?

Vi tänker annorlunda och vi är ett alternativ till alla som vill något mer en traditionell gymträning. Vi är övertygade om att med kroppen som verktyg och naturen som spelplan så kan alla uppnå en bättre hälsa och större upplevelse.

 

Var någonstans finns ni?

Vi bedriver vår träning på din arbetsplats, eller vid en park eller ett naturstråk nära din bostad. Vi har Stockholm som upptagningsområde. Kontakta oss för mer precis information eller besök oss på Eastmansvägen 15. Vår gruppträning idag sker i Vasaparken i Odenplan.

————————————————————————————————————————————————————————————

TRUE WORKOUT

Vad är True Workout?

True Workout är träning på ett nytt sätt. Vi går tillbaka till framtiden och baserar all vår träning utomhus, året om, med kroppens naturliga rörelser och naturen som arena skapar vi upplevelserika och funktionella träningar.

 

Vad är True Workout Mom?

True Workout Mom är en linje i True Workout som riktar sig och är anpassad till nyblivna föräldrar. Ta med barnvagnen och upplev gemenskapen som träning med personer i samma skede av livet erbjuder.

 

Tränar ni utomhus oavsett årstid och väder?

Ja. True Workout är en livsstil och en avskalad träningsform. Det gäller att se möjligheter och anta de utmaningar som natur och årstider erbjuder oss. Vi är övertygade om att träning ”outside the box” utvecklar både ens fysiska och psykiska kapacitet.

 

När kommer jag se resultat?

Vi garanterar bästa tänkbara resultat. Våra coacher kommer att ge dig alla verktyg du behöver för att nå ditt mål men, det är upp till dig att ta dig dit. Genom hög närvaro, både fysiskt och mentalt, samt konsekvent förbättrade livsstilsvanor (kost, träning och återhämtning) så kommer du att få möjligheten att välja hur stora resultat du vill uppnå.

 

Vad behöver man ha med sig till träningen?

Kläder efter väder och träningsglädje. Vill man kan man även ta med en vattenflaska och en ryggsäck. Det är praktiskt och utmanande.

 

Är det möjligt att lämna väska och ytterkläder hos er?

Utgår vi från våran huvudlokal är svaret ja. I annat fall ansvarar medlemmen för sin egen förvaring.

 

Hur långt är ett träningspass?

Ett träningspass sträcker sig över 50 minuter och är uppdelat i tre delar. 20 minuter stegrande uppvärmning i form av rörlighet, teknik, styrka och pulshöjande övningar. 20 minuter ”challenge” där deltagarna ställs inför dagens utmaning, 10 minuter nedvarvning och/eller kompletterande träning.

 

Var tränar ni?

Vår träningsarena är i princip alltid i Vasaparken. Vi möts alltid upp vid True HQ Eastmansvägen 15.

 

Hur stor träningsvana behöver jag för att delta?

Ingen alls. Nybörjare som erfaren, gammal som ung, man som kvinna. Alla kommer att kunna träna utifrån sina förutsättningar och målsättningar och lägga träningsnivån därefter. Våra duktiga Coacher ser till att anpassa passet efter dina förutsättningar och mål, se dock till att informera coachen i början av ditt deltagande. Under terminens gång är det bra att föra en dialog med coachen för bästa resultat och upplevelse.

 

Hur kan ett träningspass se ut?

Ett träningspass är aldrig detsamma två gånger. Det vi kan garantera är att hela kroppens muskulatur kommer att jobbas igenom i olika former. Varje pass kommer att innehålla inslag av styrka, rörlighet och uthållighet.  

 

Jag får ersättning för friskvård av min arbetsgivare, hur gör jag för att få kvitto på mina betalningar?

Kontakta [email protected] och be om ett kvitto så mailas den till din e-postadress. Därefter kan du skriva ut kvittot hemma eller på jobbet för att sedan lämna in kvittot till din arbetsgivare.

————————————————————————————————————————————————————————————

TRUE WORKSHOP

Har ni workshops/utbildningar?

Ja, vi erbjuder workshops i form av True Running, True Health & Fitness och True Nutrition. Under två halvdagar förlagda över helger kan man fördjupa sig inom löpträning, hälsa och styrketräning eller kost.

 

Får man en licens efter workshopen?

Nej. Workshopen är till för dig som vill fördjupa dig och skaffa en bredare förståelse inom ämnet för att främst utveckla din egen hälsa och fysik.

 

Vad kostar en workshop?

Att gå en workshop kostar 2200:-

————————————————————————————————————————————————————————————

TRUE PT

Vad är PT Solo/Duo?

PT Solo är personlig träning. Det är bara du och en personlig tränare som ser till dina förutsättningar och dina målsättningar. PT Duo är personlig träning i par. Arbeta tillsammans mot era mål med hjälp av en personlig tränare.

 

Bedrivs PT-verksamheten utomhus?

Vi förespråkar att träning om möjligt alltid bedrivs utomhus. För kunder där vi eller ni ser speciella behov av att använda oss utav ett gym så erbjuder vi en PT-yta inomhus i våra lokaler.

 

Vad har era personliga tränare för utbildning?

Alla våra personliga tränare har gått PT-utbildningar och där licensierat sig som personliga tränare.

————————————————————————————————————————————————————————————

TRUE KOSTRÅDGIVNING

Vad innebär kostrådgivning?

Tillsammans med en licensierad kostrådgivare så arbetar ni fram en kostmodell utifrån dina förutsättningar och mot dina målsättningar.

 

Jag har diabetes, kan jag ändå få hjälp med kostrådgivning hos er?

Absolut. Efter en konsultation där vi diskuterar din nuvarande hälsostatus så arbetar vi oss fram med en metod som passar dig.