fbpx

Erbjudande Outdoor och Mom/Dad

Få resten av augusti gratis

Förläng sommaren, träna utomhus med oss hela sensommaren. Köp medlemskap nu med tre månaders bindningstid och få resten av augusti gratis. Efter bindningstiden som avslutas 30 november rullar medlemskapet på med en månads uppsägningstid efter månadsskiftet. Du väljer att fortsätta så länge du vill.

Köp medlemskap

Outdoor

Träna utomhus på alla våra klasser; Outdoor, Outdoor Express, Running etc. Du kan också träna på alla center. Vi har klasser morgon, lunch, kväll och helg. Se respektive centers schema nedan. Träningspassen varieras varje dag men innehåller alltid rörlighet, styrka och kondition. Vi tränar med kroppen som redskap och naturen som gym.

Vi vill att alla ska uppleva glädjen i att träna i en avslappnad men engagerande gruppmiljö. Det spelar ingen roll om du redan är vältränad eller inte. Vi välkomnar ALLA nivåer.

utomhusträning

Mom/Dad

Varje vardag kl.10.00 tränar vi ute i parken tillsammans med andra föräldralediga. Ta med dig barnvagnen och, om du vill, ett liggunderlag så ordnar vi resten! Träningspassen innehåller rörlighet, styrka och kondition och anpassas efter varje individ. Oavsett om du är träningsvan och inte varit gravid eller om du är relativt nyförlöst så anpassar våra utbildade och erfarna tränare så att träningen passar dig. Vi har tränat 1000-tals nyblivna mammor i olika stadier under 10 års tid och har stor erfarenhet av träning efter förlossning.

Schema Outdoor och Mom/Dad

Vasastan
Liljeholmen
Hammarby Sjöstad
Östermalm
Sjöberg

Anmälan

Välkommen till en frisk och stark höst utomhus med oss!

Köp medlemskap