• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅR BLOGG

Ditt Mål: Möt Kristina Roxenborn

Ditt Mål – Är Vårt Jobb

Under parollen ”Ditt Mål – Är Vårt Jobb” sammarbetar True Workout med Ica för att ge 8 målmedvetna dltagare resurserna för att just de ska nå deras mål. Idag ställer vi Kristina Roxenborn frågan:

Hur har du upplevt den första tiden av Ditt Mål?

Jag har fått hjälp att komma till insikt med varför jag vill det här och vad mina drivkrafter är. Att få experthjälp med kost och träning är ovärderligt, det har hjälpt mig att finna träningsglädjen och motivationen till att alltid göra medvetna val i vardagen. Jag experimenterar fortfarande med kosten, för att hitta en balans som passar mig och min familj, men träningen och motivationen är på topp.

Kristina Roxenborn Ditt Mål Är Vårt jobb True Workout

Kristina, alltid ödmjuk inför träningens utmaningar och med ett konstant leende på läpparna!