• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅRA KLASSER

True Kids – träning för barn

Träning och rörelse för barn

På True Workout tror vi på ett aktivt liv från start. Vi har länge tränat nyblivna mammor och pappor och har märkt att det kan vara svårt att få ihop vardagspusslet med träningen efter att föräldraledigheten är över. Därför är vi glada att kunna erbjuda True Kids kombinerat med träning för föräldrarna. Vi tror att barn gör som du gör, inte som du säger, och vi vet att både barn och vuxna mår bäst av rörelse, frisk luft och gemenskap.

Träna samtidigt som ditt barn

Vi erbjuder barnträning utomhus i parken samtidigt som vår ordinarie gruppträning. Du kan därför som förälder träna samtidigt som ditt barn och både vara en förebild men också få tid till din egen träning. Läs mer om vår utomhusträning.

Barnträning och barngympa

Vår barnträning är lekfull och innehåller varierande rörelser som engagerar och ger glädje till ditt barn. Övningarna är en blandning av djurimitationer, hinderbanor och lekar som låter ditt barn öva upp motoriken och testa på idrottsliga rörelser. Det handlar om att ha roligt, testa nya saker och få in aktivitet och hälsa som en naturlig del i barnens liv.

True Kids Liljeholmen

I vår erbjuder vi anpassad och lekfull utomhusträning för barn 3-5 på lördagar. Samtidigt som ditt barn får lära sig kroppskontroll, gymnastik och koordination kan du som förälder träna intill med vår utomhusgrupp i Liljeholmsparken vid Trekanten.

Lördagar kl.10:00
Start 8 maj- 3 juli (ej 26 juni)

Ta med dig ditt barn, möt upp andra föräldrar och låt ditt barn testa på True Kids. Träning för föräldrar ingår! Anmäl ditt intresse här: liljeholmen@trueworkout.se

Pris: 1200 kr/termin

True Kids Hammarby Sjöstad

I Sjöstan drar barnträningen snart igång igen. Mer info inom kort men anmäl gärna ditt intresse för barnträning i Sjöstan här: hammarbysjostad@trueworkout.se

träning för barn utebarnträning

Vi vill inspirera barn till att leva ett aktivt och hälsosamt liv!