• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅRA KLASSER

Träning för idrottare

Resutatet blev bättre än jag kunnat önska. Jag ville först och främst bara bli frisk men känslan som jag fått på och utanför isen är det bästa jag känt mig någonsin. Jag är verkligen redo för säsongen. - Eddie Läck, NHL-målvakt

TRUE ATHLETES

Personlig Träning för idrottare

Framgångsrika idrottsstjärnor för utvecklingen framåt genom att tänka annorlunda och göra insatser utöver det vanliga. True Athletes är resultatet av år av träning för idrottare på proffsnivå. Vi vill ge samma chans till dig som har drivkraften att bli professionell idrottare. True Athletes erbjuder individuell träning av högsta kvalitet. Vi tar fram individuella utvecklingsplaner för att du skall kunna bli den bästa versionen utav dig.

Med planering, rätt träning, förebyggande behandlingar och skadehantering ger vi dig ett komplett koncept som optimerar dina resultat. Rörlighet, styrka, snabbhet och uthållighet är egenskaper som optimerar idrottarens prestationer och som belönas inom många idrotter. Vill du sticka ut och förvandlas från bra till bättre skall du genast kontakta oss.

True Athletes är för dig som har ambitionen och drömmen om att bli professionell inom din idrott.

 

Tränare

Lucas Fierro Smith har 15 års erfarenhet av Personlig Träning och har jobbat med idrottare på olika nivåer och inom olika idrotter.

 

Pris

1000 kr/PT pass

träning för idrottare