• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅRA KLASSER

Mammaträning

”Mammaträningen är fenomenal! Grymma coacher och glada barn. Ni gör min dag” - Hilda Stenberg

MAMMATRÄNING & PAPPATRÄNING STOCKHOLM

Mammaträning & Pappaträning är ett roligt och utvecklande träningskoncept som vi skapat för nyblivna föräldrar som vill börja träna eller som vill komma igång igen med sin träning.

Vi på True Workout tror på ett aktivt liv. Vi tror också att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget under vår livstid. Vi vet däremot vilka påfrestningar en graviditet innebär. Därför anpassar vi träningen och coachar dig individuellt, oavsett om det är du som varit gravid eller inte och utefter din nivå. Tillsammans skapar vi en nystart med bestående resultat för dig och ditt barn. Vi tror i slutändan att barn gör som du gör, inte som du säger. Ta med dig din bebis och prova på vår mammaträning och pappaträning för alla nyblivna föräldrar i Stockholm!

 

Föräldralediga pappor är också varmt välkomna att träna med oss!

Läs mer om pappaträning

 

Barnvagnsträning Stockholm – Träna tillsammans med andra nyblivna mammor och pappor

True Workout erbjuder gemenskap och rolig barnvagnsträning i Stockholm för nyblivna mammor och pappor. Vi gör det utomhus, året runt och 6 gånger i veckan. Alla träningspass är planerade i detalj och återkommer aldrig två gånger. Det är det som gör vår mamma/pappaträning unik, utvecklande och rolig.

True Workout:

 • Bygger upp din fysik och ger dig en god hälsa
 • Gör dig till en aktiv och pigg förälder
 • Syresätter hjärna och muskler
 • Ökar känslan av frihet
 • Ökar din energi och ditt välmående

Vi bedriver barnvagnsträning i:

 

mammaträning

Mamma och gravidträning

Vårt träningskoncept bygger på att du kan ta med dig din bebis i barnvagn men passar sig även för dig som är gravid. Vi tränar alltid ute i naturen med vår kropp som redskap och motstånd. Passen innehåller varierande och funktionella rörelser i olika intensiteter som alltid anpassas utefter din egna träningsförmåga. Coachen anpassar och ger alternativ utefter din nivå och dina förutsättningar. Våra nyblivna mammor börjar hos oss när de känner sig redo vilket kan vara allt från 6 veckor till några månader efter förlossning. Är du gravid går det bra att träna med oss så långt in i graviditeten att det känns bra för dig. Du och coachen håller en dialog genom resan så att du ska känna dig trygg.

Priser och medlemskap

0 kr Prova-på
690:-/mån (ingen bindningstid)

Träna så mycket du vill på alla center. Ingen bindningstid, 30 dagars uppsägningstid. I medlemskapet ingår även alla våra Outdoor klasser morgon, lunch, kväll och helgsklasser utomhus.

Samling 10 minuter före start:

Vasastan: Eastmansvägen 15
Liljeholmen: Liljeholmsvägen 34
Östermalm: Hedinsgatan 17
Hammarby Sjöstad: Lumaparken, ovanför trapporna

Tillägg eller alternativ:

 • Mamma Start

Mamma Start är ett start paket för nyblivna mammor där du får individuell hjälp 5 tillfällen innan du går med i en grupp eller tränar på egen hand. Paketet inkluderar en mamma konsultation, personlig träning för nyblivna mammor och rekommendationer för dig. Läs mer om Mamma Start.

 • Mammakonsultation

På en mammakonsultation får du råd om hur och vad du kan träna. Vi tittar på din mage och om din bukhinna håller för tryck. Mammakonsultationen är för dig som är nyförlöst, hade en tuff förlossning eller bara känner dig osäker kring träning efter graviditeten. Läs mer och anmäl dig via länken.

Ta första steget till ett hälsosammare och starkare du genom att anmäla dig här nedan när du vill komma igång med Pappa och Mammaträning Stockholm.