• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅRA KLASSER

Mamma basic

Mamma Basic – Träning för dig som är nyförlöst

Vi tror på ett aktivt liv. Vi tror också att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget under vår livstid. Vi vet däremot vilka påfrestningar en graviditet innebär och att alla graviditeter och förlossningar är olika. Våra kroppar förändras på olika sätt; vissa kan träna sig igenom en hel graviditet, andra inte. Vissa känner sig starka snabbt, för andra tar det längre tid. Vi är alla olika. I januari inför vi Mamma Basic – för dig som vill börja din träning efter graviditeten i lugnare former i en mindre grupp inomhus. Du kanske är nyförlöst, hade en tuff förlossning eller bara känner dig osäker kring träning efter graviditet.

Under en graviditet förändras kroppen, din hållning och sättet du rör dig på. När sedan barnet är här sitter de nya vanorna kvar och du behöver hjälpa kroppen att minnas hur du en gång rörde på dig. Du behöver aktivt koppla på dessa muskler igen så du inte får problem med t.ex. rygg, nacke och axlar.

Träning för magmuskulaturen och bäckenbotten

Vi kommer arbeta funktionellt med din kropp som redskap. Skillnaden från utomhusklassen är att vi kommer lägga det stora fokuset på den inre magmuskulaturen och bäckenbotten, vi kommer jobba med aktivering och stabilisering men även bygga upp styrkan och konditionen.

knipövningar

Mamma Basic

Kursen är på fem gånger och ligger utanför terminsmedlemskapet hos True Workout. Det går självklart bra att kombinera vår mamma/pappaträning utomhus med den här klassen – det ser vi bara som positivt!

Mammakonsultation

Mamma konsultation är ett tillfälle där vi lär dig att aktivera och stärka upp inre magmuskulaturen, ger dig övningar för att återfå styrkan och kontrollen på bål och bäcken. Vi ger även råd och verktyg för att jobba vidare hemma eller om du fortsätter vidare på vår ordinarie mammaträning. Detta tillfälle är perfekt för dig som vill börja på vår mammaträning men är osäker och behöver få hjälp och ställa frågor innan du kör igång.

 

Startdatum & tid: Vid förfrågningar, 14:00

Pris: 990 kr för fem gånger eller 450 kr för mammakonsultation

 

Anmälan till vår bål, bäcken och stabiliseringsträning för nyblivna mammor

Östermalm – Anmälan sker till [email protected]

Liljeholmen – Anmälan sker till [email protected]