• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅRA KLASSER

Friskvård för företag

”Jag har märkt av att min kropp och mina muskler är mindre spända under arbetstid och jag känner mig mer glad, mer avslappnad och mindre stressad” - Anställd på BCG

Friskvård för företag Stockholm

Friskvård handlar om att lyfta blicken, utmana etablerade sanningar och våga ta ställning. True Workout har hälsan som utgångspunkt och vår uppfattning är att hälsa är den mest betydande faktorn för framgång. När medarbetarna utvecklar fysisk, psykisk och social hälsa utvecklas även företagets ekonomiska hälsa. Investera i medarbetarna och bli ett värderingsgrundat och hållbart företag.Friskvård

True Corporate Wellness – Drift & friskvårdslösningar

Vår uppfattning är att framgång till stor del bygger på god hälsa. Vår övertygelse är att alla företag har möjlighet att påverka personalens hälsa och därmed företagets framgång. Våra tjänster skapar tid, är användarvänliga och förebygger ohälsa. True Workout är framtidens friskvårdsleverantör och vi levererar riktig hälsa, produktivitet och bärkraftig framgång direkt till företagets dörr.

Företagsträning i Stockholm

Satsa på era medarbetare med en rolig och gemenskapsbyggande aktivitet som företagsträning. Det här är vår populäraste tjänst och handlar om att skapa hälsosamma rutiner, ha roligt och bygga en stark gemenskap. Vi kommer ut till er och levererar tidseffektiv, utvecklande och teambuildande gruppträning för företag runt om i Stockholm.

 

 

Tjänster för företagsfriskvård

True Workout förebygger ohälsa. Vi analyserar och hjälper till att bygga tydliga, starka och hållbara företag. Det är företagets kultur och värderingar som är utgångspunkten för de åtgärder som senare implementeras. Målet är att skapa en trivsam, hälsosam och framgångsrik arbetsplats som behåller, utvecklar och lockar de personer som man verkligen behöver och vill ha i organisationen.

 • Företagsträning – Gruppträning (Läs mer)
 • Inspirationsföreläsningar och föreläsningsserier
 • Hälsoprofilsbedömningar och hälsokartläggning
 • Drift av motionsanläggning
 • Massage
 • Hälsodagar

Tjänster kan beställas isolerat men även i skräddarsydda friskvårdsprogram. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra friskvårdslösningar.

företagsträning

Vi samarbetar även med idrottsläkare och hälsostrateger, som precis som oss tror på hälsofrämjande friskvård. I samarbete med Proformia erbjuder vi strategisk friskvård i form av hälsoanalys, digitalt hälsoverktyg för företagare och personal samt verifierade metoder som ökar hälsan och produktiviteten.

Gör en intresseanmälan till True Corporate Wellness – friskvård för företag.

För- och efternamn*

Företag*

Gatuadress

E-postadress*

Telefonnummer*

Hur hittade du oss?

Meddelande

Jag godkänner hantering av mina uppgifter.