• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅRA KLASSER

Företagsträning

Företagsträning Stockholm – True Corporate Workout

Företagsträning Stockholm – True Corporate Workout är vår tidseffektiva, roliga och gemenskapsbyggande träning för företag och organisationer i Stockholm.

Vi på True Workout har upptäckt att träning är både fysisk stärkande och gemenskapsbyggande när vi tränar ihop i grupp. Vi bedriver varierande och lättillgänglig träning som är tidseffektiv, utmanande och rolig. Träningspassen passar alla nivåer. Forskning visar att träning på arbetstid gör att prestationen ökar och att vi blir mer effektiva. Vi ger även medarbetarna en verktygslåda med övningar som de kan utföra varsomhelst och närsomhelst för att de ska kunna bibehålla en god hälsa. Tröskeln till träning behöver inte vara hög eller ta lång tid!

Att träna regelbundet och vara fysiskt aktiv gör att din personal blir både gladare, produktivare och håller sig friskare.

Vi erbjuder företag i Stockholm utomhusträning i anslutning till arbetsplatsen. Vi hjälper dig och din personal att bli:

 • Friskare – Minska sjukfrånvaron
 • Gladare – Minska stress och depressionsrisker
 • Effektivare – Mer motiverad personal
 • Mer välmående – Fysiskt och psykiskt

Man behöver varken vara vältränad eller ha några förkunskaper. Det går alltid att anpassa alla övningar så att det passar varje persons nuvarande fysiska förmågor.

Gruppträning för företag på Stockholm

True Corporate Workout är en rolig och unik gruppträning för företag i Stockholm. Träningen stärker relationerna mellan medarbetarna och skapar positiva förutsättningar för bättre gemenskap och sammanhållning på arbetsplatsen.

Hos oss får du och dina kollegor tillfällen att utföra roliga och varierande gruppövningar där hela kroppen är engagerad. Vi växlar mellan lagutmaningar och individuella utmaningar för att utveckla personalens förmågor att både kommunicera och samarbeta.

Träning för företag i Stockholm – Gemensam träning på jobbet

Blanda nytta med nöje med True Workouts egna träningskoncept. Vi på True Workout är övertygade om att kroppen gör sig allra bäst i utomhusmiljö. Därför skapade vi vårt egna träningskoncept för utomhusträning, där kroppen är det enda redskapet som vi behöver när vi tränar i vårt nya gym – naturen.

Med variation på träningspassen blir träningen aldrig tråkig utan både unik, utvecklande och framförallt rolig! Träningskonceptet för företag skapar fantastiska gruppdynamiker och bjuder in till mycket skratt.

Förvandla hälsa och träning till kvalitetstid, stärk varumärke och employer branding och ta hand om din personal!

Anmäl ert intresse för vår företagsträning Stockholm.

 

För- och Efternamn*

Företag*

Telefonnummer*

E-postadress*

Gatuadress

Hur hittade du oss?

Meddelande

Jag godkänner hantering av mina uppgifter.