fbpx

True Workout Bromma

True Workout Bromma

Vill du starta franchise i Bromma? Nu finns möjligheten att driva eget inom utomhusträning, gruppträning och personlig träning. I Bromma har vi bedrivit utomhusklasser som Pop-up vilket innebär att det finns redan en liten kundbas att starta med.

Kontakta oss om du vill öppna ditt eget True Workout Bromma med upplevelsebaserad och rolig utomhusträning på Ålstensängen.

träning bromma

Utomhusträning Bromma – på Ålstensängen!

Älskar du också att träna utomhus? Eller söker du en rolig träningsform i närheten av där du bor? True Workout erbjuder utmanande, rolig och varierande träning, utomhus och året om.

Naturen är ditt nya gym och din kropp ditt multiverktyg. Våra träningspass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår fysik och utmana våra mentala barriärer. Varje pass är planerat i detalj och med fokus på att du ska utvecklas och hitta träningsglädje.

Gruppträning utomhus i Bromma – alla nivåer

Ta med dig familjen, grannen eller kom som du är och träna tillsammans med dina nya träningskompisar. Vi tränar i alla väder och utmanar oss som individer och grupp. Träningen anpassas hela tiden för att du ska bli utmanad oavsett nivå. Våra tränare coachar dig individuellt för att du ska utvecklas och ha roligt. Oavsett om du är ovan eller erfaren hittar vi en träningsnivå som passar dig. Grupperna är personliga och vi blandar individuella utmaningar med lagutmaningar.

 

Välkommen till True Workout Bromma!

Hitta hit

Ålstensängen, Alviksvägen
Bromma

Kontakta oss

Telefon: 08-55 10 99 33
E-post: info@trueworkout.se