• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Barnvagnsträning

Barnvagnsträning Stockholm

True Workout erbjuder barnvagnsträning utomhus och året om i Vasastan, Liljeholmen, Östermalm, Hammarby Sjöstad och Sjöberg. Vi tränar individuellt, i par, i lag, med barnvagn och med våra barn och vi gör det upp till 5 gånger i veckan. Möt upp andra nyblivna mammor och pappor och häng med på utmanade och roliga träningspass som gör dig till en stark och pigg förälder.

 

Anmälan

 

Schema barnvagnsträning Mom/Dad

Schemat varierar från center till center men är generellt sätt på vardagar kl.10:00. För att se aktuella barnvagnsklasser (Mom/Dad) klicka på fliken SCHEMA i menyn. Alla Mom/Dad klasser är utomhus året om.

 

Träningspassen

Våra träningspass är ständigt varierande och berör alla muskelgrupper. Vi varvar uthållighet, styrka, teknik och rörlighet och jobbar ständigt med att utmana alla på sin nivå. Vi tränar funktionellt och nyttjar naturen som redskap och gym. Vårt mål är att fysiken aldrig ska vara en begränsande faktor till att leva livet fullt ut och hantera livets alla utmaningar. Glädje, gemenskap och utveckling är ledord i vår träning.

 

Nybliven mamma?

Vi har tränat 100-tals nyblivna mammor och vet att alla graviditeter är unika. Träning för nyblivna mammor ska vara individanpassad och alltid kännas bra. Vi har stor erfarenhet och hjälper dig oavsett erfarenhet eller utgångspunkt. Vår barnvagnsträning är skalbar och passar alla nivåer.

Barnvagnsträning tips

Om du vill veta mer om träning för nyblivna mammor läs mer här om träning efter graviditet eller träning efter kejsarsnitt.

 

barnvagnsträning