fbpx

25/4 Inspirationspass med Ia Giotis

Vi förvandlar träning till lek och kvalitetstid!

True Workout har äran att bjuda in till ett inspirationspass med Ia Giotis. Hon har tränat och tävlat flera år som truppgymnast men fick också upp intresset för ledarskap relativt tidigt. Hela Ia Giotis liv har kretsat kring en sport – gymnastik.

Ia Giotis är utbildad på Gymnastik- & Idrottshögskolan i Stockholm och i dag har hon huvudansvaret för truppgymnastiken i föreningen Stockholm Top Gymnastics (STG) där hon varit gymnast i många år. STG är Sveriges mest framgångsrika förening i kvinnlig truppgymnastik och har de senaste åren, förutom ett stort antal SM-guld, även ett EM-guld och NM-guld i bagaget.

Förutom huvudansvaret är hon tränare för barn och ungdomar på alla möjliga nivåer. Från dem som lär sig sina första övningar till juniorer i toppen av den svenska elitgymnastiken, det borgar för ett utvecklande träningspass på din nivå tycker vi på True Workout. Missa inte denna chans att på ett lättsamt och lekfullt sätt lära dig nya och roliga övningar att addera till din övningsbank, perfekt som underhållning under sommaren när gräsmattorna är tillgängliga och skiner gröna.

 

Det är min passion, min hobby och numera lyckligtvis även mitt jobb. Jag ser fram emot att dela med mig av det som gör mig glad varje dag med er och förhoppningsvis hjälpa och motivera er i en akrobatisk utveckling för er träning.

Datum: 25/4, kl 11.30
Samling: 
True Workout Eastmansvägen 15, Inspirationspass och träning i Vasaparken. Pris: Endast 100 kr
Anmälan: Till Din coach eller via mail

Vi ses!
Ia Giotis med Coacher