fbpx

10 anledningar att VÄLJA True Workout

1.       Upplevelse

Genom pass fyllda med energi och träningsglädje kommer endorfinerna att rusa omkring i din kropp och du kommer att uppleva eufori i True Workout.

2.       Frihet

Vi erbjuder dig en känsla av frihet och en fysik som ger dig tryggheten att utmana livet. Ingen utmaning är för stor och att allting är möjligt.

3.       Utomhus

Året runt, oavsett väder så tränar vi utomhus. Vi är skapta för att vara ute i naturen. Friskt luft och solljus ger dig energi och gör dig pigg.

4.       Variation

Ständigt varierad träning i varierad terräng. Styrka, snabbhet, kondition, rörlighet och smidighet tränas under både låg- och högintensiva träningsformer.

5.       Funktionellt

Vi erbjuder en individuellt anpassad och funktionell träning för att förbättra din fysik och din livskvalité.

6.       Kompromisslös

Vi har en filosofi som vi tror stenhårt på. Du ska kräva mycket av oss men vi kommer även kräva det yttersta av dig för att du ska prestera och nå dina mål.

7.       Gemenskap

Vi grundar vår träning på känslan av gemenskap.Du är en viktig del av gruppen. Kort och gott, en för alla, alla för en.

8.       Vi ser dig

Genom att bedriva träning i mindre grupper kommer du alltid att synas och få personligare träning för ständig utveckling

9.       Resultat

Oavsett om ditt mål är en starkare kropp eller viktnedgång så programmerar vi din träning så att du uppnår dina mål.

10.    Outside the box

Vi tänker, agerar och leverarar träning så som du aldrig upplevt den tidigare. Ditt liv kommer aldrig att vara detsamma. Vi kallar det True Workout!